Zuzu_pufy Mazikeen hadi ya bravo süper zekasin gerçekten çok düşündün mü bunu yazmak için? Belki vakti yok belki alacak gücü yok başka başka sebepleri var belki de bilemeyiz. Ne saçma yorum
kolonyalimendil Mazikeen demekki herkesin yapabilecek durumu zamanı bilgisi becerisi yok o yüzden böyle yazmanızda gerek yok
minikmucizem34 Senem_sygl01 bende ondan aldım bir kere pişirdim kızım sevmedi tadına baktı bir daha ağzını açmadı nasıl sevdirebilir yedirebilirim tekrar
bakkalemzigi Gceylan makarna lütfenin ürünlerini toplu aldım irmik ,pirinç unu,yulaf , tarhanasını hepsini severek yiyor bebeğim ☺️
Sevgilianne1 Gceylan makarna lütfenin bebek tarhanasını kullanıyoruz tadı çok güzel bazen tuz ekleyip ben bile içiyorum.
kayraninannesiiii BuzluLatte pardon? Bilmiyorsunuz sanırım ama makarna lütfen bir marka diyen sizsiniz. Bu zamana kadar kimseyle şu forumda didişmedim yer aramayiniz lütfen. Yazdığınız şeyi farklı bir sekilde yorumladım sonra geri sildim? Bunda ne var?
BuzluLatte kayraninannesiiii hanımefendi anlamadım demiş bende açıklama yaptım. Evet makarna lütfen bir marka. Ne demeliydim ?? Siz iyi değilsiniz ,😂😂 Kimseyle didismeme sebebinizde yorumlarinizi silmenizden kaynaklıdır