BuzluLatte Gceylan ikisini de aldım kesinlikle açık ara makarna lütfen. Markanın kullandığım bütün ürünlerinden çok memnun kaldım
__brna__ BuzluLatte Bende böyle bir marka olduğunu bilmiyordum. Diyormki bu ne karışıklık😂😂😅 vallla siz demeseniz hala çözmeye çalışıyordum😂
minikmucizem34 Senem_sygl01 bende ondan aldım bir kere pişirdim kızım sevmedi tadına baktı bir daha ağzını açmadı nasıl sevdirebilir yedirebilirim tekrar
BuzluLatte ilyestaa doğru dürüst okumadan cevap verip sonra yorumlarını siliyorlar ya çok gülüyorum 😂😂
kayraninannesiiii BuzluLatte okuduğumu gayet anliyorum siz de iki ucu kapalı cevap verince bilmediğinizi ve eleştirdiğinizi düşündüm. Her neyse
BuzluLatte kayraninannesiiii iki ucu kapalı cevap nerede acaba ? Gayet açık cevabım, anlayana. Bilmeden eleştiri yapmak benim çok tarzim degil ama anlamadan bilmişlik taslamak sizin tarziniz sanırım. Neyse iyi günler
kayraninannesiiii BuzluLatte pardon? Bilmiyorsunuz sanırım ama makarna lütfen bir marka diyen sizsiniz. Bu zamana kadar kimseyle şu forumda didişmedim yer aramayiniz lütfen. Yazdığınız şeyi farklı bir sekilde yorumladım sonra geri sildim? Bunda ne var?
Zuzu_pufy Mazikeen hadi ya bravo süper zekasin gerçekten çok düşündün mü bunu yazmak için? Belki vakti yok belki alacak gücü yok başka başka sebepleri var belki de bilemeyiz. Ne saçma yorum