Baklavanida Seda-M muz verirken ortasında siyah çekirdekleri vsr onlar kabız yapıyor birde onu alıp deneyin
queen_mom Canselibo canım benim de kızım ek gıdaya başladığımızdan beri kabızdi.simdi 9 buçuk aylığız. Herşeyi denedim düzelmedi en son probiyotik ve çörek otu yagi kullanmaya başladım çok iyi geldi. Ama hangisi etkili oldu bilmiyorum aynı anda başladım. Bence doktoruma sorup başla iyi gelecektir
Canselibo queen_mom evet cnm doktora gittiğimde bı sorayım teşekürler hangi probiyotigi kullaniyorsun
Ipek-kizin-annesi Canselibo zeytinyağı kefir özellikle Semizotu bagirsagi güçlendirecek şeyler yogurt kaymağı tereyağı bunlar bagirsagi yeniler böyle şeyler vermeye calisin
Pearlyyy Canselibo benimkinde de aynı sorun olmuştu, brokoli ıspanak çorbaları aşırı işe yarıyor tavsiye ederim, birde çok kabız olduğu gün fitil yapmıştım, ucunda sertleşen kakalar çıkınca devamının kıvamı güzel gelmişti.
Canselibo Pearlyyy valla biz lavman yaptik aslında yapiyodu yaptı cıvıkta geldi ertesi gün yine yok anlamdm neden böyle
ayseanne43 Canselibo makat darlığı olabilir benim kızım 4 aylık kakasını yapıyor normalde ama sürekli ağlıyordu makat darligi varmış . İlerde kabızlık sebebi. Şimdi genişletme yapıyoruz. Oğlumda 1yas civarı kronik kabızlık yaşadık ne yapsak düzelmedi onun da vardi büyük ihtimalle bilemedik. Ben kızımı fitili ilerletemeyince anladım. Tabi sizin öyle değildir belki . Geçmezse bir baktırın.
Omerarda06 Canselibo ben oğlumun yemeklerine hatta meyve muhallebi herseyine 1 yaşına girene kadar az az zeytinyağı ekledim hiç sorun yaşamadık denemediyseniz eğer deneyin isterseniz
Omerarda06 Canselibo ben herseyine ekledim tabi doktor ve hemşirenin tavsiyesi üzerine sorun yaşamadım yine de bir doktora danışıp bi süre deneyin isterseniz
Sdfky Canselibo birde şeyi poposuna zeytinyağ sürdükten sonra tuvalete yapar gibii bezsiz direk alt açmaya bacaklarından tutup öylee bir süre denettirin ıkınmasını sağlamak için. Benim oğlum ona alıştı beze ufak bir yapıyor kabız gibi katı ben anlayınca hemen açıp tutuyorum geri kalanı boşaltıyor hemen.
Dmnkls Sizi çok iyi anlıyorum.Benim bebeğimde ek gıdaya geçtiğinden beri kabız korkarak veriyordum herşeyi muz vs veremiyordum 5 güne bir ıkınarak ağlayarak zorla yapıyordu yedirdigim herşeye zeytinyağ koyuyordum sıvı beslemeye özen gösteriyordum gün kurusu yulaf ezmesi verdim hep düzelmedi emziyorum bende yedikerime dikkat ettiğim halde düzelmedi ta ki annemlere gelinceyede dek annem herşey yedirdi korkma dedi bağırsakları ek gıdaya alışmaz vermezsen onu ver bunu yedir neyse valla bir hafta da düzeldi bebeğimin kabızlığı şimdi düzenli hergun yapıyor hemde ikinmadan normal bir şekilde ben şok oldum bu duruma şimdi 9 aylık 2 haftadır rahatiz hersey veriyorum o kadar rahatladım ki bu arada annem hergun bir iki erik yedirdi düzene girmeden önce 1 hafta boyunca verdik şimdi ara sıra yediriyorum.