Canselibo Anneler ne yapacağımı şaşırdım tam yaptı diyorum yapiyor ama ardi yok gelmiyo yapmiyor neden boyle oluyo bilgisi olan var mi
Sdfky Canselibo hiç probiyotik kullandınız mı? Bizimde ek gıda dönemine kadar ciddi anlamda kanızlık sorunumuz vardı prof dr. MAFLOR diye bi ilaç vermişti o baya rahatlattı. Ek gıda dönemindede herşeye zeytinyağı katıyorum. Kabız gibiysede hemen bir adet hurma 2 adet kuru kayısı pirnç unuyla muhallebi gibi yapıp veriyorum yada sadece 1 adet kayısıyı haşlayıp ezip veriyoeum rahatlatıyor. Armut ve kırmızı erikte rahatlatıyor bunları deneyebilirsin.
Seda-M Canselibo muz havuç benim oğlumda çok kabızlık yaptı yapamıyordu can çekiliyordu resmen ağlıyordu kavranıyordur muzu ve havucu vermedim artık kara erik armut kayısı şeftali bunlar çok iyi çok şükür kabız olmuyor artık
queen_mom Canselibo canım benim de kızım ek gıdaya başladığımızdan beri kabızdi.simdi 9 buçuk aylığız. Herşeyi denedim düzelmedi en son probiyotik ve çörek otu yagi kullanmaya başladım çok iyi geldi. Ama hangisi etkili oldu bilmiyorum aynı anda başladım. Bence doktoruma sorup başla iyi gelecektir
Baklavanida Çıkaramıyordur canım yapamıyor olabilir semiz otu çorbası omlet bamya yemeği taze fasulye gibi şeyler yapın işe yarıyor avakado yiyince de kızım güzel yapıyor
Canselibo Duygu1403 kabız yani yapamıyor az yapiyo katı doktora gittik en son lavman bile yapıldı yaptı ertesi günü ardı yok yani herşeyi de denedim
Canselibo Sdfky evet cnm maflor bizde aldık ne kadar veriyorsun günde kaç kez armut erik kayisi valla hepsini denedim
Baklavanida Seda-M muz verirken ortasında siyah çekirdekleri vsr onlar kabız yapıyor birde onu alıp deneyin
Canselibo queen_mom evet cnm doktora gittiğimde bı sorayım teşekürler hangi probiyotigi kullaniyorsun
Ipek-kizin-annesi Canselibo zeytinyağı kefir özellikle Semizotu bagirsagi güçlendirecek şeyler yogurt kaymağı tereyağı bunlar bagirsagi yeniler böyle şeyler vermeye calisin
Pearlyyy Canselibo benimkinde de aynı sorun olmuştu, brokoli ıspanak çorbaları aşırı işe yarıyor tavsiye ederim, birde çok kabız olduğu gün fitil yapmıştım, ucunda sertleşen kakalar çıkınca devamının kıvamı güzel gelmişti.
Canselibo Pearlyyy valla biz lavman yaptik aslında yapiyodu yaptı cıvıkta geldi ertesi gün yine yok anlamdm neden böyle