Anayimbenana-02 Heyrenlydy evet gitmeniz gerekiyor biz 4 aylık olduk doktorumuz bizi ek gıdaya başlattı 36+4 de doğduk bizim de kilomuz 5600 63 cm kızım . Bizim doktor 400 gr eksik ama sorun değil gayet iyi boyu uzamış dedi yani bi genel değerlendirme yapıyo muyane ediyo bizim bi kaç şikayet vardı onları dile getirdik iyi ki gidiyoruz diyoruz mesela
aysecikm Heyrenlydy özel aşıları olduğu için sürekli hemen hemen dogdugundan beri her ay hastaneye gittik diyebilirim kontrole goturmelisiniz mutlaka
senaa2508 Heyrenlydy 4. Ayda ortalama doğum kg sinin 2 katı olması gerekir diye biliyorum öyle aşırı düşük değil bence
Anayimbenana-02 Heyrenlydy bence normal sağlıklı olsun da zayıf olsun 🥰 ek gıdaya gecince inşallah kilo alırkar biz başladık yeni yeni 😊
Bett1 Heyrenlydy 2850 doğdu oğlum 2. Ayında 6570 di. Şu an 2 ay 26 günlüğüz cuma günü kontrolümüz var. Sadece emziriyorum. Her bebek kendine özeldir
yirmisekiznisan Heyrenlydy Benim kızımda 3 kilo 10gr doğdu hastaneden çıkmadan 2800e düştü 4.ayımızda 5650ydi sizinki gibi hem meme hem mama olarak besleniyor her ay kontrole götürüyorum doktor gayet normal olduğunu aylık 700gr aldığını ortalamada gittiğini söylüyor sende minyonsun genetiktir bazı şeyler dert etme diyor bende çok üzülüyordum hatta ek gıdaya başlatıyorlarmış kilosu az olanları bizde başlayalım mı dedim başlatmadı sınırın altında olanlara oneriyoruz dedi
Heyrenlydy yirmisekiznisan bu yanıt biraz rahatlattı içimi eşim de ben de minyonuz bana da normal geliyor kilosu
yirmisekiznisan Heyrenlydy İnanın bende çok dert ediyordum özellikle burdaki aynı ayda olup kilosu çok yüksek olan bebekleri duydukça kesin bir sıkıntı var diyordum ama çok tatlı bir doktorumuz var sağolsun herkes kilolu tombik bebekleri olsun istiyor ama bazı bebeklerde böyle minik minyon tatlı oluyor kiloyu dert etme sağlıklı gelişimi iyi gidiyor tepkileri güzel önemli olan bu diyor lütfen sizde dert etmeyin bizim bebişler de böyle🙏🏻☺️
BetulDefnee Heyrenlydy biz 3300 doğduk 5. Ay kontrolünde 6kg 800 gramdı. Normalin Alt sınırında almış dedi. 4. Ayda 6.300 dü Biz anne sütü ve arada mama şeklinde gidiyoruz, doktor mamayı arttır dedi bana bende 2 haftadır öyle yaptım ama şu an mamadan soğudu çok az içiyor ne yapacağım bilmiyorum
nezcel BetulDefnee Mamanın tadını beğenmiyordur belki bende mama verıyorum 3 aylık oğluma SMA kullanıyorz tavsıye ederim :)
BetulDefnee Heyrenlydy biz her ay gidiyoruz sağlık ocağında farklı bilgiler öneriler ve kontroller çneriyor. Mesela 6. Ayda prtopediye götürmeyi önerdi
sumeyye66 Heyrenlydy kızım 3030 Gr dogdu 3 aylık kilosu da 4900 gramdi bence sizinki gayet iyi şuan . Benim doktorum gelişimi güzelse kilosu boyu çok önemli değil diyor bende takmıyorum ama kızım 1 yaşından beri özel mama kullanıyor hiç kilo alamadığı için bağırsak sorunu olduğu için alamıyor bu arada .
Deletedmom_62 sumeyye66 1 yaşındayken kaç kiloydu ? Bizim de kilo sorunumuz var yaklaşık 13 aylık kızım
Umuttttt Heyrenlydy oğlum 3.064 doğdu 4 aylıkken 5600 Müş takmayın kiloya sakın 1 yaşında yaşıtlarından fazlaydı kilosu bi ay bi ayı tutmuyor
BetulDefnee nezcel Doğduğundan beri aynı marka veriyoruz ve seviyordu hatta daha iyi diye hipp vermiştim onu içmemişti
aybikreis Heyrenlydy Sınırda kilo alımı ayda en az 500 gram almalı. 4 ayda 2,5 kilo almış 625 gram yani aylık. 2 kilo doğdu oğlum, 3 aylık kilsu 5700dü, diğer bebeklerin gelişimini yakalamış yakalamış dedi doktorumuz, prematüre olduğu için