Heyrenlydy Bebeğim 3 kilo 70 gram doğdu 4 ay 6 günlüğüz 5600 kilosu sizce normal mi sizin kilolar nasıldı çocuk doktoru çok çok az dedi korkuttu bizi
aysecikm Heyrenlydy bizimde 2935 doğmuştu 4. Ayında 7150 çıkmıştı ama erkek benimki kız bebekse biraz daha düşük cikmasi normal bide anne baba zayifsa bebegin zayif olmasi da normal ek gidaya gecince kilo alimi guzel olur
naynini Heyrenlydy benim oğlum 3150+-,50 doğmuştu. Bence gayet güzel gidiyor 😊 o aylarda nasıldı hatırlamıyorum ama ayda yaklaşık 1.5 kilo alıyordu. Sonra yavaşladı tabi ki.
nrslkvnc Heyrenlydy benim bebeğim 2 ay 25 günlük en son doktora 2 hafta önce gitmiştik 63 cm 6500 kilosuydu. Ama bu her bebekte değişir. Tabi doktorunuz ne dediyse odur.
Htckbra0716 Heyrenlydy Biz 35+2 de doğduk 2300 ile şuan bizde 4 ay 8 günlüğü 5500-5600 cvarlarındayız doktorumuz iyi gidişatı demişti
aysecikm Heyrenlydy doktorunuz ek gıdaya başlayın demedimi genelde kilosu az bebeklerde dördüncü aydan itibaren başlatıyorlar
Heyrenlydy aysecikm ben bursada doğum yaptım arabayla gidip gelme durumumuz pek olmuyor arabamız yok gemlikte oturuyorum ordKi çocuk doktoruna gidemediğim için de kimse bi bilgi vermedi çocuk doktoruna her ay kontrole gitmek gerekiyor mu bilmiyorum bi bilgim yok bilgi verirseniz çok sevinirim
Anayimbenana-02 Heyrenlydy evet gitmeniz gerekiyor biz 4 aylık olduk doktorumuz bizi ek gıdaya başlattı 36+4 de doğduk bizim de kilomuz 5600 63 cm kızım . Bizim doktor 400 gr eksik ama sorun değil gayet iyi boyu uzamış dedi yani bi genel değerlendirme yapıyo muyane ediyo bizim bi kaç şikayet vardı onları dile getirdik iyi ki gidiyoruz diyoruz mesela
aysecikm Heyrenlydy özel aşıları olduğu için sürekli hemen hemen dogdugundan beri her ay hastaneye gittik diyebilirim kontrole goturmelisiniz mutlaka
BetulDefnee Heyrenlydy biz her ay gidiyoruz sağlık ocağında farklı bilgiler öneriler ve kontroller çneriyor. Mesela 6. Ayda prtopediye götürmeyi önerdi
ugurcanz Heyrenlydy 3260 gr. doğmuştu. Hastane çıkışı 2860’dı. Şu an 3 aylık, 5900. Her çocuğun yapısı farklı, dert etmeyin. Birinci çocuğuma zor kilo aldırırdım, ikinci biraz daha iyi alıyor. İkisi de sağlıklı çok şükür. Sağlığı yerindeyse takılmayın 🌸
ugurcanz Heyrenlydy çocuk doktoru ne öneriyor peki? Mama verin dediyse, siz de doymadığını düşünüyorsanız verin bence. Ama biraz da anne babanın yapısını alıyor çocuk.
senaa2508 Heyrenlydy 4. Ayda ortalama doğum kg sinin 2 katı olması gerekir diye biliyorum öyle aşırı düşük değil bence
Anayimbenana-02 Heyrenlydy bence normal sağlıklı olsun da zayıf olsun 🥰 ek gıdaya gecince inşallah kilo alırkar biz başladık yeni yeni 😊
Bett1 Heyrenlydy 2850 doğdu oğlum 2. Ayında 6570 di. Şu an 2 ay 26 günlüğüz cuma günü kontrolümüz var. Sadece emziriyorum. Her bebek kendine özeldir