RainOverMe Almilosum dayluxa baktım daikinin urunuymus sanırım hangısı acaba yanı serı kodu falan var mı
RainOverMe Eslemsi_04 kaclık acaba cıhaz. Bıze en az 18 bınlık alın dedıler. Kac metrekareyı sogutuyorfu elektrık sarfıyatı nasıl🤗
Eslemsi_04 RainOverMe bizdeki yatak odasında o yüzden cok büyük değil 14 lük galiba ama 16 da olabilir emin değilim tam metrekareyi bilmiyorım ama biz yazın yatak odasının kapısı acık koridor ve oturma odasının kapısınıda acık bırakiyoduk ondan bile 27 de cok güzel soğutuyodu tabi elektrik faturası biraz fazla geliyodu cünkü biz üç yer soğutuyoruz gece gündüz 😇
Deletedmom_106 RainOverMe elektrolux bizimki . En tasarruflu olan . Soğuğu sıcağı çok iyi yaz kış açık faturayı hiç etkilemiyo
2ogullu1anne Evim 127 m2 .Arçelik Inverter 18lik salonuma aldım. Hiç kapatmadan çalıştırdım.Yatak odama kadar soğuttu. Elektrik faturası ise 1000 tl yi geçmedi.
Gly_87 RainOverMe yatak odasindaki 18 lik,misafir yatak odasindaki 12 lik,salonum ya 18 ya 24 tu onu net hatirlamiyorum(suan evimizde degiliz o yuzden net hatirlayamiyorum onu),ucude ayni seriden di ve gercektende parasinin hakkini veriyolardi
RainOverMe Gly_87 18-24 arasında kararsızım yazın bız burada olmuyoruz o yuzfen sadece salona alacagız bana salon korıdor mutfagı sogutsa yeter dıyor cok sagolun🤗
Eslemsi_04 RainOverMe hayırr bnm klima kücük ve baya güclü 27derecede calışıyo diyorum ya ordan pay cıkar yani 😄18 lik klima dahada güclüdür zaten
RainOverMe Masalina12 model hatırlıyor musunuz bır de kaclık acaba, elektrık faturasında cok fark oluyor mu