RainOverMe Selamlar, hangi klimayı önerirsiniz. Özellikleryle yazarsanız ona göre karar verip almak istiyorum🤗 tesekkurler🙏🏻🌷
Deletedmom_110 RainOverMe Aleykümselam bende durayım surda evim 1+1 70 metrekare sıcaklardaaa mafoldukkk alıcammm öbür aydan sonra
Gly_87 RainOverMe fiyati bir tık fazla ama mitsubishi zen serisini kesinlikle tavsiye ederm,5 yildir kullaniyoruz 0 ses ve elektrik dostu klima
Almilosum RainOverMe daylux kullaniyorum evim 1+1 yazin surekli klima açıktı ve elektrik 400 lira geldi ve hiç kapatmadık düşünün. Soğutması güzel kışında ısınmak için kullaniyordum
Eslemsi_04 RainOverMe mitsubishi electric şiddetle tavsiyemdir , aşırı sessiz ve kücüğü bile cok fazla soğutuyo düşün biz mersin sıcağında 27 de caliştiriyoruz
Evlatlarim52 Beko 12 lik ekolojikinverter tavsiyemdir elektrik tadaruflu klima alırken ekolojik yazmasına dikkat edin
RainOverMe Deletedmom_110 ben evdr degıldım esım belamı buldum dıyor neysekı memlekete geldı kendısı de bıraz rahat ettı sımdı donduk o yuzden hemen alalım dıyoruz🤗
RainOverMe Gly_87 bıze de mıtsubıshı ya da daikin alın dedıler ama cok urun var emın olamadık bır de 18.000 lık olsun en az dedıler sızın kaclıktı
RainOverMe Almilosum dayluxa baktım daikinin urunuymus sanırım hangısı acaba yanı serı kodu falan var mı
RainOverMe Eslemsi_04 kaclık acaba cıhaz. Bıze en az 18 bınlık alın dedıler. Kac metrekareyı sogutuyorfu elektrık sarfıyatı nasıl🤗
Gly_87 RainOverMe yatak odasindaki 18 lik,misafir yatak odasindaki 12 lik,salonum ya 18 ya 24 tu onu net hatirlamiyorum(suan evimizde degiliz o yuzden net hatirlayamiyorum onu),ucude ayni seriden di ve gercektende parasinin hakkini veriyolardi
Eslemsi_04 RainOverMe bizdeki yatak odasında o yüzden cok büyük değil 14 lük galiba ama 16 da olabilir emin değilim tam metrekareyi bilmiyorım ama biz yazın yatak odasının kapısı acık koridor ve oturma odasının kapısınıda acık bırakiyoduk ondan bile 27 de cok güzel soğutuyodu tabi elektrik faturası biraz fazla geliyodu cünkü biz üç yer soğutuyoruz gece gündüz 😇
Deletedmom_106 RainOverMe elektrolux bizimki . En tasarruflu olan . Soğuğu sıcağı çok iyi yaz kış açık faturayı hiç etkilemiyo
2ogullu1anne Evim 127 m2 .Arçelik Inverter 18lik salonuma aldım. Hiç kapatmadan çalıştırdım.Yatak odama kadar soğuttu. Elektrik faturası ise 1000 tl yi geçmedi.