2ogullu1anne Aman götü bile güzel Aman kaşı bile güzel Iyi ki doğurmuşum Sen nerden geldin Allah aşkına biraz uyuyun dinleneyim Çok yoruldum
Berraa_54 kirikkalp Canımın içi Çiçeğim Prensesim Herseyim Ölürüm sana Annecim Seni yerim len O kadar seviyorum ki anlatamam size ya 5 aylık bir kızım var aşığım gerçekten
Zeliff kirikkalp bu aralar kızım “annimmm şeni çok sevdim” deyip deyip sarılıyor o yüzden benimki “bende seni çok sevdim annecim” oluyor ♥️🐥
Papatya14 kirikkalp yeni emekliyor🐥 Oraya gitme annecim Bak dusuceksin şimdi Sakın kimildama geliyorum hemen(bir yerden tutunca)🤭 Oyy ağzını yerim senin Ne istiyorsun annecim(yere bıraktığım an ağlıyor kucağına al diyor o yüzden)
Maviim kirikkalp Topişkom Bebişkom Seni seviyorum annecim Dur kızım Mama mı istiyosun Uykusu var kuzumun 😁
kirikkalp bussraozturk Dünyam sevgulummm ☺️ arkadan bir ses gelir ben mi o mu (eşim) Tabi ki oğlum jsjsjsj
kirikkalp -_-hUysUzvetatlikadin hmm güzel taktikler hoşuma gitti 😂😂😂 Ama cidden ruh hali çok önemli ya o gün mutsuz uyandıysa gün sana zehir
Poly-ana kirikkalp Kurbannnn olurummmm Güzel oğlum benim Tospammm Seni yerimm çocuk Bitanem benimmm Annemmmm Küçük götüm benimmm Küçük erkeğiiimm Gel annecim Hayır annecim Hayır oğlum Tospaaa gel burayaaa
kirikkalp 2ogullu1anne ay keşke bend öyle olsam oğlum uyusun da bende uyuyim diyorum oğlan uyuyor uyku yok 😂