kirikkalp bussraozturk Dünyam sevgulummm ☺️ arkadan bir ses gelir ben mi o mu (eşim) Tabi ki oğlum jsjsjsj
2ogullu1anne Aman götü bile güzel Aman kaşı bile güzel Iyi ki doğurmuşum Sen nerden geldin Allah aşkına biraz uyuyun dinleneyim Çok yoruldum
Berraa_54 kirikkalp Canımın içi Çiçeğim Prensesim Herseyim Ölürüm sana Annecim Seni yerim len O kadar seviyorum ki anlatamam size ya 5 aylık bir kızım var aşığım gerçekten
Zeliff kirikkalp bu aralar kızım “annimmm şeni çok sevdim” deyip deyip sarılıyor o yüzden benimki “bende seni çok sevdim annecim” oluyor ♥️🐥
Papatya14 kirikkalp yeni emekliyor🐥 Oraya gitme annecim Bak dusuceksin şimdi Sakın kimildama geliyorum hemen(bir yerden tutunca)🤭 Oyy ağzını yerim senin Ne istiyorsun annecim(yere bıraktığım an ağlıyor kucağına al diyor o yüzden)
Maviim kirikkalp Topişkom Bebişkom Seni seviyorum annecim Dur kızım Mama mı istiyosun Uykusu var kuzumun 😁
kirikkalp -_-hUysUzvetatlikadin hmm güzel taktikler hoşuma gitti 😂😂😂 Ama cidden ruh hali çok önemli ya o gün mutsuz uyandıysa gün sana zehir