Birdunyabircennetannesi Kızlar Rami kütüphanesi var bahçesi var baya büyük ve çok güzel bir yer aklınızda bulunsun
Ebrunl Birdunyabircennetannesi Oyyyy hemde çokkkk güzellll bencedeee orayı düşünün biz tesadüfen gittik ama çok güzel tam buluşma için uygun tarih uygun olursa bende gelirim
Deletedmom_114 gunesin-annesi perşembe günü Kartal sahilde buluşuyoruz gelmek isterseniz bekleriz saat 12:00 de
tubiiik_ bengulsah kesin orası olsun demedim zaten fikir olarak sundum tabikide cogunluk neresiyle oraya uyarsınız
Sarecem bengulsah Merhaba Avrupa yakasında küçükçekmece’de oturuyorum gün olarak uyarsa gelmek isterim Florya uyar bence hem çocuklar içinde güzel bir yer.
bengulsah smygl florya sahil uyarmı size? Haftasonu haftaiçi bana fark etmez çoğunluk ne derse onu yapalım uyarım ben
Deletedmom_114 Anadolu yakasında oturan anneler Perşembe günü saat 12:00 de Kartal sahilde buluşuyoruz gelmek isteyenler varsa bekleriz 🌸🌸
bengulsah Sarecem haftasonu yapalım mı? Çalışan anneler de vardır yoksa benim için haftaiçi de olur sakin olcağı içinn
Birdunyabircennetannesi Kahvedelisianne Evet çok güzel olur ama ulaşım sıkıntısı olabilir Mesela benim için çok zor oluyor
bengulsah Kahvedelisianne çok güzel olur bana uyar. Ama yakınlarında metro Marmaray yok diğer bayanlar için ulaşım zor olur