Deletedmom_114 gunesin-annesi perşembe günü Kartal sahilde buluşuyoruz gelmek isterseniz bekleriz saat 12:00 de
bengulsah Kahvedelisianne çok güzel olur bana uyar. Ama yakınlarında metro Marmaray yok diğer bayanlar için ulaşım zor olur
bengulsah Sarecem haftasonu yapalım mı? Çalışan anneler de vardır yoksa benim için haftaiçi de olur sakin olcağı içinn
Sarecem bengulsah Benim için farketmez ama tabi hafta sonu bayağı kalabalık oluyor florya sahili özellikle çoğunluk ne derse ben uyarım ama hafta sonu olacaksa da c. Tesi olması taraftarıyım pazar iğne atsanız yere düşmüyor Florya’da 😊
bengulsah smygl florya sahil uyarmı size? Haftasonu haftaiçi bana fark etmez çoğunluk ne derse onu yapalım uyarım ben
tubiiik_ bengulsah kesin orası olsun demedim zaten fikir olarak sundum tabikide cogunluk neresiyle oraya uyarsınız
cikolatadelisi Bence herkes en merkezi yakın yere gitsin. Gideceği yerler de başlıkta belirtilsin. İlla ki 100 kişi buluşmaya gerek yok. Kim kime yakınsa oraya gitsin😂
Leyla1609 bengulsah Avrupa yakası Bağcılardan selamm🌸 tanışmak isteyen olursa tanışalım arkadaşlar buluşmada ayarlayabiliriz 🌸
bengulsah Leyla1609 Yaa bende bağcılardayım ocak ayına kadar burada oturuyoruz, sen hep mi oturuyordun ben alışamadım buraya🫤
bengulsah Leyla1609 benimde 3.yılım allahın izniyle yıl başında taşınıcaz aşırı kalabalık tuhaf tipler var nasıl alışabiliriz ki🥹 sevindim bağcılardan birini bulduğuma burda kimseyi tanımıyorum 🫠
smygl bengulsah olabilir veya ⅘ yer belirleyip oylamaya sunabilirsin. Mescidi selam-Topkapı Tramvayı yakın Rami kütüphanesine