kasimonbes Simaysmomyy yer daha belli etmedik katılıma ve fikirlerinize göre ayarlıcaz bende eski Bahçeşehir’liyim ☺️
Deletedmom_114 bengulsah Biz Anadolu yakası Pendik Kartal çevresi olarak ayarlıyoruz gelmek isteyen varsa mesaj yazabilir
Themom90 Deletedmom_114 Ben de Pendik’te oturuyorum. Yarın memlekete gideceğim ama denk gelirse katılmak isterim. Ne zaman?
tubiiik_ bengulsah avrupa yakası eyüpsultandan selamlar gezilecek çok yer ama bebelerin rahat ettıgı bi ortam lazım ayasofya olmaz gibi avm tarzı hiç olmaz aklıma çobançesme parkı geliyo
kasimonbes Anadolu yakası için Çamlıca Tepesi ya da Üsküdar Millet bahçesi olabilir. Avrupa yakası için Zeytinburnu Millet bahçesi olabilir @bengulsah 💕
Birdunyabircennetannesi Kızlar Rami kütüphanesi var bahçesi var baya büyük ve çok güzel bir yer aklınızda bulunsun
Ebrunl Birdunyabircennetannesi Oyyyy hemde çokkkk güzellll bencedeee orayı düşünün biz tesadüfen gittik ama çok güzel tam buluşma için uygun tarih uygun olursa bende gelirim
Deletedmom_114 gunesin-annesi perşembe günü Kartal sahilde buluşuyoruz gelmek isterseniz bekleriz saat 12:00 de
tubiiik_ bengulsah kesin orası olsun demedim zaten fikir olarak sundum tabikide cogunluk neresiyle oraya uyarsınız