oglumubeklerken Elisa0301 daha neler, evlenecegi kızın vay haline, inşallah evlenip bi kızın hayatını yakmaz boşu bosuna
DrkAyz Sevgi0653 4.5 aylıkken bizde bir ara beraber uyuyordum atak haftasındaydı sonra tekrar beşiğine alıştırdım şimdi beşikte uyuyor ☺️
Bssraa2 Sevgi0653 yanımda yatıyor sağ tarafında yatak koruyucu var ayak ucunada kalın ağır yorganı katlayıp koyuyorum dönerken itekleyip düşmesin diye solunda da ben varım düşme ihtimali yok :)
bengulsah Sevgi0653 Beşiğinde yatıyor yanımızda korkarım hem döner hemde uyku sersemi üstüne falan yatarım allah korusun bi akrabamız öyle bebeğini kaybetti korkuyorum o yüzden
Mom_122 Bence beraber yatın bir bebeğin en çok annesine ihtiyacı var sizin kokunuzu duyarak uyumaya ihtiyacı var. Kucagina alma alistirirsin diyenlerle aynı mantıkta bunu söyleyenler
Aezgi Mom_122 yaa dimi kesinlikle katılıyorum vallahi en güzel zamanları bende 0-3 yaş sonra canavar oluyolar hahah🤣🤣
Limonsekeri Sevgi0653 daha yeni 7 aylık olduk hep yanımda yatıyordu artık iyice hareketlendi dönüyor falan beşiğine alıştırmaya çalışıyorum sabaha doğru yanıma alıyorum
HavvaCnts Sevgi0653 benim kızım 2 buçuk yaşında doğduğu andan itibaren yanımda yatıyor özellikle ben kendimi huzurlu hissediyorum kızım yanımdayken he ayrı yatağına yatirsam uyumaz mı uyur gayette güzel uyuyor ama ben ondan ayrilamiyorum o bensiz yatabiliyor ama ben onsuz yatamıyorum ve şu zamana kadar belkide 5 kere kendimden ayrı kendi yerine yatırdım ama gece kalkıp yanına gittim yine yanında uyudum bu zamanları bidaha nereden bulucaz ki boşver sen kaynananı çok biliyor konuşuyor
Newmommom Sevgi0653 kesinlikle yatırmalısın beşiğine oğlum bir yaşına basmak üzere ve asla ben olmadan uyumuyor bir de saçımla yüzümle oynaması (çekişme şeklinde çok kötü) sallamaya alıştırmayacağım diye yanında yatarak uyumaya alıştırdım buna bile pişmanım. İnsan ilk çocuğum ne olacak bana ihtiyacı var diyor kıyamıyor ama sonra her şey sarpa sarıyor çocuğunuz size siz çocuğunuza bağımlı oluyorsunuz. Anneme bile bırakamıyorum işim olduğu zaman benden başkasıyla uyumaz oldu. Eşimle odaları yatakları mecburen ayırdık oğlumla yer yatağında yatıyoruz. İnşallah bugün park beşik alıp kendi uyumasını sağmaya çalışacağım dua edin bana zor olmasın. Hem onun bireyselliğini özgüvenini de zedeliyoruz büyüdükçe. Oğlum uslu bebek ama uyanınca yanında ben olmazsam ağlama krizine giriyor ve yanından kalktığımda çoğu zaman uyanıyor elimi kolumu bağladım kendim ettim kendim buldum
BskSrc Sevgi0653 7 buçuk aylık, beşiği yatağımın yanında, ilk uykuya beşikte geçiyor, gece de yanıma alıyorum 🤩 benim annem de oğlunu yanina al uyu, tadını çıkar bu zamanların diyor 😊