Sevgi0653 Merhaba arkadaşlar, 4,5 aylık bebeğim var her gece yanımda yatırıyorum ama kayınvalidem kızıyor ileride ayrılması zor olacak diye, beşiğine yatırmalı mıyım? Sizler nasıl yatırıyorsunuz?
Aezgi Sevgi0653 yatsa yatsa kac sene yatıcaki bırakım yatsın o mis kokuyla uyuyun☺ benim oğlum 20 ay benle uyudu emiyodu çok sık kalkıyodu 6 7 defa falan ondan biz beraber uyuduk hep memeden kestim şu an 2,5 yasında deliksiz uyuyor kendi yatağında arada gece bi bakıyorum gelmiş yanıma bebekler zamanla her düzene alısır merak etmeyin
Cennetinsusu Sevgi0653 Evet ayrılması zor olur. Ayrıca dönmeye başlarsa Allah korusun yataktan düşebilir. Beşikte yatması daha güvenli
Dlnedz1001 Bir süre sonra yanımızda yatmayı istemeyecekler zaten şimdi bırakın uyusun. Kayınvalideler herşeyi bilirler zaten 🤮 buna siz karar verin bebeğiniz dönmüyorsa yanınızda yatmasında bir sakınca yok benimde oğlum yanımda yatıyordu aynı yatakta alıp emzirmesi de daha kolay oluyordu. Dönmeye başladığı an beşiğine koydum hiç de sorun olmadı
Mlkmsl balkupununannesi anne yani besigimizde uyuyor sabahları erken uyanirsa aramıza alıyoruz çok mutlu oluyor bebeğimiz. Şimdi 2 aylik henüz ama büyüdüğünde besigi ayiracagiz tabiki ❤️
Ozlem2904 Sevgi0653 doğduğundan beri bizimle yatıyor daha hiç yataktan düşmedi ona göre önlemini aldık. Şuan bacağını üstüme qtti öyle uykuya devam ediyor. O kadar güzel bir duygu ki. Kayinvalidenizin uyku şekline karisacagi bir posizyonq sahip olacağını sanmıyorum bu sizin eşinizin ve bebeğinizin kararı
Eslemsi_04 Sevgi0653 beşiğinde yatması daha güvenli , sonradan beşiğine yatmak istemeyebilir bnce beşiğinde yatırmalısınız
oglumubeklerken Elisa0301 daha neler, evlenecegi kızın vay haline, inşallah evlenip bi kızın hayatını yakmaz boşu bosuna
DrkAyz Sevgi0653 4.5 aylıkken bizde bir ara beraber uyuyordum atak haftasındaydı sonra tekrar beşiğine alıştırdım şimdi beşikte uyuyor ☺️
Bssraa2 Sevgi0653 yanımda yatıyor sağ tarafında yatak koruyucu var ayak ucunada kalın ağır yorganı katlayıp koyuyorum dönerken itekleyip düşmesin diye solunda da ben varım düşme ihtimali yok :)
bengulsah Sevgi0653 Beşiğinde yatıyor yanımızda korkarım hem döner hemde uyku sersemi üstüne falan yatarım allah korusun bi akrabamız öyle bebeğini kaybetti korkuyorum o yüzden
Mom_122 Bence beraber yatın bir bebeğin en çok annesine ihtiyacı var sizin kokunuzu duyarak uyumaya ihtiyacı var. Kucagina alma alistirirsin diyenlerle aynı mantıkta bunu söyleyenler
Aezgi Mom_122 yaa dimi kesinlikle katılıyorum vallahi en güzel zamanları bende 0-3 yaş sonra canavar oluyolar hahah🤣🤣