Minigim38 Ahabha annem kaynanam eşim görümcem kaynim abim herkes deniyor ama uyumuyor gözleri gidiyor tam uyudu diyoruz hop uyanıyor
Minigim38 Zeynep_Arya_ her şekilde denedim doğduğu gün hastanede bile 2 saat uyumadı hemşireler gelip gidip kontrol ediyordu ta o zamandan beri böyle, dualar,ninniler, müzikler neler denemedim ki. Hiç uyumayim oyun oynarım gezeyim istiyor
a-bukemm Minigim38 seni asla kınamıyorum hatta çok iyi anlıyorum. Ama böyle nefret kusman ne üzücü. :( eminim anlık sinirle yazdın o cğmleleri ama rica ederim nankörlük etme bu güzel nimete.. Onun dışında benim yaptığım hataları yapma birisi seni zorla uyutabilir mi ? Birisi sana zorla yemek yedirebilir mi ? Hayır . O halde sen de bebeğine yapma . İstemiyor işte uykusu olsa uyur zaten . Ha belki de uykuya geçmiyor. Yine de sabırlı ol . Senin yaşadıklarını ben de yaşadım. Bebeğini uyurken izlediğinde çok pişman olacaksın. Uyumazsa uyumasın bi sal bakalım. Bi izle, gözlem yap
tubiiik_ Minigim38 anladım uyku düzeni alıstırmak lazım baya yıpranmıssın ama böyle zamanlarda eşin uyutmayı denese mesela benım kızım bende bazen uyumadıgı zamn eşim uyutuyo ben 2 saat ugrassam 2eşim 2 dakıka uyuymus oluyor
a-bukemm Minigim38 yoo normal ya da anormal diyemeyiz. Keyfi bilir valla. İnan ki ben saldım çocuğumu. Fark ettim ki onun kendine has uyku düzeni var
Ahsenlivaninannesi Minigim38 bakın benim kızımda doğduğundan beri uyku sorunu var uyumuyor yani bazen çok caresiz hissediyorum yoruluyorum ağlıyorum ama asla ondan nefret edemem hatta bazen sinirlenip agladiğim olmustur bu cocuk neden boyle diye o bana bakinca ağlarken kendimi çok kotu hissediyorum o an pisman olup gülüp oynuyorum artık kaçta uyursa yorgun uykusuz belkiyorum lütfen sakin olun psikolojik olarak yıpranmissiniz belli ama o sizin stresli olduğunuzu farkedince daha kötü olabilir hic uyumayabilir sabırla bekleyin kureyş suresini okuyun devamlı uykusu icin benim kızıma iyi geliyor bazen uyuyor:) sakin olun bu zamanlarda gecicek buyuycek inanin
Tu_Na Minikardesler şuan bu yazdığın şaka olsun ay insan nasıl nefret besler bir meleğe ya yapmayın kurban olduklarım bende çok yoruluyorum ama uyuyunca geçiyor özlüyorum sabah olunccok sukur diyorum uyandi yaomayin ya o sendeki hiselerin hepsini biliyor hissediyor az severek annelikle yaklassan bence uyurda oynarda yormaxda bunj yaziyirsan evin icinde sert sinirli negatif bir anneyi dusunuyirum yanj yapmayin yaxik onlara
Minigim38 Tu_Na yahu sevmiyor olsam ne hali varsa görsün aç uykusuz bırakırım küçücük bedeni günlerdir uykusuz 18 19 saat geçiyor uyumuyor. Ben onun sağlığı için uyutmaya çalışıyorum. Uykusu olduğu halde uyumuyor bu yüzden sürekli agliyor gözlerini ovalaya ovalaya kıpkırmızı ediyor. 1 haftadır gitmediğimiz hastane bölüm kalmadı herseyi tertemiz. Keşke yanımızda olsanız da görseniz neler yaşadığımızı, perisanligımızı, 3yasakadarsifirekran
3yasakadarsifirekran Sonra da yok insanları aşağılıyorsunuz , küçük görüyorsunuz, linç ediyorsunuz , vay efendim en mükemmel anne sizsiniz.. Herkesin anneliğine kimse karışamaz bla blaaa . Bu başlığa çok şey demek isterdim ama neyse arkadaşlar yerime söyler .
Opecert 3yasakadarsifirekran bide cocuk epilepsiymiş ban yemeyim diye bende az bucuk bişrylet yazabildim cok var söylencek
alparslan_ve_annesi Minigim38 evet oda zorlanıyor anlaşılan peki uyku için bay bay night denedin mi bide ağrı kesici ver öyle uyutmayindene ağrısı mi var acaba en azından o anlaşılır
Minigim38 alparslan_ve_annesi epilepsi hastası olduğu için doktor önermiyor. 1 haftadır hastanedeyiz herseye bakıldı hiçbir sorun yok bugün artık parol daha etkili diye ondan verdim sabah 7 de uyandı hala uyanık
Yetersavass Oğlum bir yaşında iş yaparken ayağıma kapanıp ağlıyor sert tepki verince korkuyor daha çok tepki veriyor daha çok yapışıyor onu farkedince hemen sarılıp özür diliyorum bakıyorum ne sıkıntısı var bazen uykusu geliyor bazen su yiyecek bişey istiyor yani demem şu ki zorla bişeyler yaptırmayın kızarak oğlumu ne uyuyabiliyorum nede yedirebiliyorum onun dilinden konuşmaya çalışıyorum
3yasakadarsifirekran Minigim38 hanımefendi bizde bu yollardan geçtik daha kötülerini yaşayan arkadaşlarımız da vardır ama nefret etmeyi hiç düşünmedik .
Tu_Na Minigim38 hak veriyorum size anlıyorum da kötü annesiniz veya başka birsey demiyorum zaten sabrinizin tükendiğini anlıyoruz ama stresli yaklaşırsa bebek daha çok yapacak bunları emin ol
Opecert Minigim38 yorumlarınızı okudum tam uyutmaktan nefret ediyormuşsunz anlaşılmamışsınız diyecektim bide cocugunuz epilepsi hastasıymış seçtiğinz kelimelere dikkat edin sınanırsınız yazık o cocuğa burdaki kim nefret hasta bir cocuga nasıl yansıyor acaba öyle anneyle uyuyamaz cocuk kendinize gelin
alonee Opecert başlıkta kocaman bebeğimden nefret edicem artık ya yazıyor. Yanlış anlaşılma falan yok ki o eller bunu nasıl yazdı merak konusu.
Bal38 Minigim38 nefret ediyorum diyince bir an bebeğiniz değilde düşmanınız felan sandım bu nasıl bi konuşma şekli yaa el insaf insan bebeğinden nefret edermi günlerce uyumasın kurban olurum ben onları bize layık görüp verene. Bu arada burda böyle postlar çok çogaldı dogurmayin o zaman kardeşm bakamiyacagnz cocuga kin nefret kusacagnz cocuga dünyaya getirirken bu turlu zorluklarla karsilacagn belliydi katlanmak zorundasnz şimdi. Ilerde buyuyup yaramazlik yaptiginda napacan veyatta yürüdüğünde 2 dakka yerinde durmuyolar o zaman 14 aylık oğlum günde 1 saat uykuyla geceye kadar savaş veriyok bi tek siz yorulmuyorsunuz bi tek siz uykusuz kalmıyorsnz ne bu öfke kusma