Uykusuzkoala Melovealp üstelik bu açiklamanin infial yaratması gerekirken ben yukarida yazdigim hesap disinda takip ettigim kimsenin paylastigini görmedim. Umarim post üste cikar da daha cok anneye ulasabiliriz
Uykusuzkoala yemedimamadoydum ben markaya dikkat etmiyordum eczaci ne verirse aliyordum sonucta icerik ayni diye. şansıma son olarak bruno marka gelmiş.
hayalperest2310 Uykusuzkoala zaten olmayan marka kalmamış yeni mi akıllarına dank etmiş bizde kullandık şimdi ne olacak 😡
Uykusuzkoala Minikpankekim onu pek önermiyolardi diye biliyorum doktorum.da önermemisti ama.sebebini tam bilmiyorum
Vina3 Bebeğim 6 aylık ve bu süre zarfında yukarıda adı geçen serumların hepsini kullandık. Önce kullandırıp sonra denetim yapan sistemin Allah belasını versin
AdaMerveMrv AdaMerveMrv ay bu dr.thomson diye geciyormus yenidogandan beri kullaniyoruz insallah bir zarari olmamistir ya
Meryy Kizlar ben izotonik su aliyodum eczaneden. Yani bildiginiz serum fizyolojik..oda bunlarin icine dahilmi buyuk posetli
Minikpankekim Meryy bende onlardan aliyordum. Hanimefendi yorum yapti dr onermiyor die. Ne alacagiz acaba 🤷♀️
Meryy Minikpankekim benik doktorum onu onerdi ama hemde iki doktorumuz var ikiside posetli serum aldiriyor
Nlvdgn Uykusuzkoala ben de takip ettiğim bir kaç kişi de görmüştüm ve hemen etrafmdki bebeklilere attm. Ben de bir kaç marka kullanmıştım ama isimlrini bilmiyorm uzun bir süredir kullanmıyorum da. Acaba bu markaların diğer ürünlerinde sknti var mıdir ya ben wee baby emzik vs kullanıyorum napsm acaba.