Nlvdgn Uykusuzkoala ben de takip ettiğim bir kaç kişi de görmüştüm ve hemen etrafmdki bebeklilere attm. Ben de bir kaç marka kullanmıştım ama isimlrini bilmiyorm uzun bir süredir kullanmıyorum da. Acaba bu markaların diğer ürünlerinde sknti var mıdir ya ben wee baby emzik vs kullanıyorum napsm acaba.
Sensen20 Uykusuzkoala ben otribebe ve Bruno baby kullanmıştım listede yok Allah’tan ama keşke zararlı madem piyasa hiç çıkarılmaması gerek bebek ürünleri bunlar yazık günah şimdilerde baby Vac kullaniyorum oda yok listede zaten sağlık bakanlığı onaylı ürünler en başta alırken bunlara dikkat etmek gerekiyor
AylakMatmazel Uykusuzkoala bu ne demek şimdi ya!!! Ben 1.5 yıldır oğluma wee baby kullanıyorum. Bebek ürünü bu şimdiye kadar akılları neredeymiş! Ay beynim durdu sinirden!
hayalperest2310 Uykusuzkoala zaten olmayan marka kalmamış yeni mi akıllarına dank etmiş bizde kullandık şimdi ne olacak 😡
Uykusuzkoala 23Erkncikus asagiya link attim saglik bakanligi liste yayinlamis bu markalari kullanmayin diye bakabilirsiniz
hunilimomy Uykusuzkoala Forumlarda üyeler arasında yapılan link ve program paylaşımında, bilgisayarınızda oluşabilecek problemlerden kullanıcılar sorumludur. Yaşanabilecek her türlü olumsuzluğun önüne geçmek için sitemizde LİNK kullanımı kesinlikle yasaktır.
Uykusuzkoala Ek liste için saglik bakanligi duyurulara bakabilirsiniz ya da paylastigim hesabın storylerine.
Melovealp Neden acaba?Üzüldüm burdaki bir markayı yenidoğan döneminden beri kullanıyoruz bebeğime.Umarım birşey olmaz .
Uykusuzkoala Melovealp ben de hiç anlamadim cok sasirdim.ve su an elimde farkli marka var ama.listedeki markalari da gecmiste kullandim
Uykusuzkoala AylakMatmazel ben de anlamadım gercekten eczaci ne verirse aliyordum ben fizyoes de kullandim. Piyasaya sürülmeden once neden adam gibi denetlemiyorsunuz da sürüldükten sonra kullanmayin diyorsunuz degil mi?
Melovealp Uykusuzkoala bebek ürünü bu ya piyasaya sürmeden denetlese ya gerizekalar.Neye güveneceğiz !çok sinirlendim şuan.
Uykusuzkoala Melovealp üstelik bu açiklamanin infial yaratması gerekirken ben yukarida yazdigim hesap disinda takip ettigim kimsenin paylastigini görmedim. Umarim post üste cikar da daha cok anneye ulasabiliriz