Asilmom_ Of bende meriderm bebsi kullandım 1 aylıkken burunları aşırı kötüydü ve hastanede yattık enfeksıyondan açmak için hep kullandım ay beynime kaynar sular döküldü ne biçim iş
KahveliVera Uykusuzkoala valla kullandım yalan yok geçti artık olan oldu daha mühim şeylere bakalım artık
Minigimm1 Uykusuzkoala bizde doğumdan beri hep otribebe kullandık burda optibebeyi görünce biran o sandım ama farklılarmış Allahtan
Meryy Minikpankekim benik doktorum onu onerdi ama hemde iki doktorumuz var ikiside posetli serum aldiriyor
Sensen20 Uykusuzkoala ben otribebe ve Bruno baby kullanmıştım listede yok Allah’tan ama keşke zararlı madem piyasa hiç çıkarılmaması gerek bebek ürünleri bunlar yazık günah şimdilerde baby Vac kullaniyorum oda yok listede zaten sağlık bakanlığı onaylı ürünler en başta alırken bunlara dikkat etmek gerekiyor
Uykusuzkoala Sensen20 ben de bruno aldim ama saglik bakanliginin onay vermedigi ürünler eczanede neden satılır ki o zaman? Ben eczacıya danışıyorum fizyolojik su deyince ne verirse alıyordum. Gercekten kime güvenecegiz biz bilmiyorum
ladydiana Bebeğim 6 aylık daha şimdiye kadar hiç kullanmadım. Hep zararlı olabileceği vardı aklımın bir tarafında. Yine haklı çıktım :)
Ess92 Uykusuzkoala doktorlar hep sterimar öneriyor. Ben de sterimar dışında kullanmadım hiç. İyiki de kullanmamışım. Otri bebe de listede yok. İçeriklerine göre seçmek lazım.