Emuleys Beraninannesii Sebze çorbası tarifinizi paylasirmisiniz bir türlü güzel yapamıyorum şu sebze corbalarini
Minnakkk Hayatiseyretmeyegelmisim ahahaha mutfagı cok cok severim her seyi denerim menüm cok kabarıktır 😀 her cesit vardır bende
Hayatiseyretmeyegelmisim Balkizlarim ekran görüntüsü aldım hem kolay hemde değişik en kısa sürede bir şakşukaliyim sofrayı teşekkür ederim tarif için 😍
Balkizlarim Hayatiseyretmeyegelmisim rica ediyorum canım ne demek afiyet olsun tekrardan evet çok pratik 😍
Hayatiseyretmeyegelmisim Minnakkk kız görseli bida atsana link yok açılmıyor 🙈 tamam şimdi gördüm offff valla hiç böyle birşey görmemiştim ya kesin deniycem ve kanka olalım 😆😆😆
Minnakkk Hayatiseyretmeyegelmisim tabi degısık tariflerimle yardımcı Olurum seve seve mutfak benim için ask ❤️
Hayatiseyretmeyegelmisim Aaayysseee buda klâsik ama pizzaya da düşerim ben 🤤🤤 bayadir da yapmıyorum yakında yapayım hangi tariften yaptın paylasta bakayım 🙈 afiyet olsun canım benim ❤️
Aaayysseee Hayatiseyretmeyegelmisim bende bayadır yapmıyordum iyi oldu 🤤 pizza tarifi yazınca nefis yemek tariflerinin en üstte çıkan tarifi bire bir aynısını yapıyorum ve çok güzel oluyor
Hayatiseyretmeyegelmisim ahsenmomm her Zaman yaptığın tarifin linkini verirsen bakayım bir 🤭 afiyet olsun canım ❤️
esilam1 Hayatiseyretmeyegelmisim şuan çocuğu uyuturken aradığım postu buldum🙂 pilav taze fasulyeydi aklımdaki. pilavı yaptım fasulyeler dolapta bozulmuştu kaldı. o sıra semizotlu cacikta yaptım çocuk uyandı şimdi onu uyuturken aklıma buzluktaki balık geldi. Pilavı yaptım zaten aksama balık kizarttim mi tamamdir. Cacik yarına kaldı. Balık yanına salatada yaparsam tamam 🫣🫣
Hayatiseyretmeyegelmisim esilam1 afiyet olsun canım ❤️ Semizotu caciginda süt mısırı yoksa yarın yemeden önce eklemeni tavsiye ederim çok güzel oluyor 🤤🤤
Biricik_11 Hayatiseyretmeyegelmisim Eşim bi tanıdığının cenazesine gitti geç gelecek Pizza yapacam çocukların isteği üzerine
Hayatiseyretmeyegelmisim Biricik_11 afiyetler olsun basınız sağolsun Pizza tarifini şuraya şutlarsan bir bakmak isterim 😆 benimkinin hamuru pek kabarıyor poğaça mi pizza mi yaptın diyor eşim genelde 😂😂😂😂
ahsenmomm Hayatiseyretmeyegelmisim ay yeni görüyorum kusura bakma 🤦🏻♀️ Ben Nermin yazılıtaşın tarifiyle yapıyorum . İnstagram sayfasında bulabilirsin 🌸
esilam1 Hayatiseyretmeyegelmisim hiç mısırla denemedim hatta yemedim ilk kez duyuyorum denerim yarın 🙂
esilam1 Hayatiseyretmeyegelmisim pizzayı hamurdansa dahaa pratik şekilde lavastan da yapabilirsiniz. Hem dahaa pratik kolay ve güzel oluyor ama tercih meselesi tabii 🙂
Biricik_11 Hayatiseyretmeyegelmisim Teşekürler canım💮 Öyle değişik bir tarif değil ama vereyim tabi Un göz kararı ayarlarım 1 paket yaş maya 4 yemek kaşığı sıvı yağ zeytin yağı da olur 1 yemek kaşığı toz şeker Tuz Su bu kadar😀😀 ilk yaptığımda benimde çok kabarırdı eşim de derdi ki pizza pizza olalı böyle zulüm görmedi🤣🤣hamuru ince aç ve çatalla çok delikler açkı kabarmasin
Hayatiseyretmeyegelmisim Aaayysseee afiyet olsun bakacağım 🤤 benim pizza poğaça gibi sistigi için Yeni tarif lazım 😆😆😆