Mamaaaaa Ben uzaktan eğitim mezunuyum hamileydim bu çooookk alım olduğunda ve atanamadım çok üzgünüm en büyük alımı kaçırdım ama okuyun mezun olun dursun bence ne olacağı belli olmaz
Defnesa Elmsnghn 4 yıl bitirip 2 yıllık bölümden atanamiyorsunuz malesef bende ondan 1 ders bırakmıştım atanıp sonra bitirdim 4 yilliğı
waffle-seven-anne Elmsnghn ya banada omce sinrs fark etmez 2 yilkgiin2 onunde 4 yıllık bir bolum bitirdiysen atama olmuyor dediler keske olsa
Elmsnghn Defnesa yok yok pnu demiyorum 4 yıl bitirip ustune 2 yillik okunursa demiştim. Gecen bi yerde böyle okumuştum ama bı tekrar araştırım
Defnesa Elmsnghn yine atanamazsiniz 4 yıllık bittikten sonra 2 yıllık okuldan atanma işi bitiyor önce ya da sonra okusanizda ama ÖSYM ye bilgi edinme olarak cimerden yazarsanız yine bilgi verirler
Mamaaaaa beyazkelebegim evet sınavı tamamlayamadım düşük puan aldım ama alımlar da düşüktü aslında ama olmadı malesef
Mamaaaaa beyazkelebegim 63 falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam her sene 69 civarı alırdım yine çalışmazdım ama bu sene duramadim sınavda zaten çoğu 70+ puanla atandı
Cennetkokulum___ beyazkelebegim AA böyle bir bölüm var mı açık öğretimde çok istediğim bir bölüm . Başka hangi bölümler var acaba? Bir de kayıt yaptırırken Nasil yapılıyor acaba bilgisi olan var mı ki?