Ess92 beyazkelebegim çok yüksek değil atama puanları sağlık sektörü asla bitmez önü açık bir bölüm. arkadaşım var tıbbi sekreter memnun çalışma hayatından tavsiye ederim
waffle-seven-anne beyazkelebegim ya bende cok istedim ama soyle bir sey getirdiler. Mesela ben 4 yillil edebiyat bitirdim . O yuzden tibbi sekreterlik okusam bile atamam olmuyor. Yani oncesinde 4 yillik bir bolum bitirdiyseniz malesef 2 yilliktan atamaniz yapilmiyor. Ama bitirmediyseniz cok iyi bir bölüm 72 puanla atanan arkadaşlarım var
beyazkelebegim waffle-seven-anne ben iki yıllık mezunum. Ama işte açık örgün fark eder mi o biraz kafamı karıştırıyor
Ess92 beyazkelebegim Anadolu da açıktan var sanırım. Örgün veya açıktan okumak atamada hiç farketmiyor. İmkanın varsa takip et yazıl mutlaka gerçekten atama sayıları iyi dediğim gibi sağlık sektörü asla bitmez
Nursena0606 beyazkelebegim ben bu sene başlıyorum açık öğretimden okumaya. Açık örgün fark etmiyor. Ataması olan bir bölüm. Bu sene çok iyi alım oldu. Kaçla aldılar bilmiyorum ama ataması olmasa bile bekleyene kadar özellerde, polikliniklerde çalışabilirsiniz.