DrkAyz Umaysukusunannesi bazen 1.5 saat uyuyup uyanıyor o zaman bende emzirmiyorum kucağımda pışpışlayıp yatırıyorum uyuyor tekrar 😂
Binnur_cam Umaysukusunannesi benimki 8 8 bucuk başlıyor başlıyor mırıldanmaya uyku için bazen 10dkda uyuyor bazem yarım saat
nefertitiwoman DrkAyz gece 3 kere falan uyanıyor ya sabah 6 diyince direkt kalkıyor bir kesintisiz uyuyamadım hiç hep emmeye kalkıyor normalde gündüz emme aralığı daha fazla gece yaklaşık iki saatte bir ya da üç saatte bir kalkıyor
DrkAyz nefertitiwoman keşke 3 kere kalksa 5 kere bazen 6 kere kalkıyor yatağa yatmamla kalkmam bir oluyormuş gibi hissediyorum 🥹
Binnur_cam DrkAyz benimki emeklemeyi uyku arasında öğrenmeye çalışıyo götünü kaldırıp gitmeye çalışıyo gülesim geliyo gece gece ama bir yandanda sinirleniyorum uyumuyo uyutmuyo diye 😅
DrkAyz Binnur_cam kıyamam yaaa 😅 kaç aylık bebeğiniz ya ben hiç yüz üstü yatırmadım doğduğundan beri korkuyorum bişey olur diye bazen kendi kendine oynarken yüz üstü uyuyor belkide o şekilde rahatlıyor yatırsam bı sorun olur mu 🥹
DrkAyz ilyestaa Üzdünnnn 😂 tahmini ne zaman uyuruz şöyle 6-7 saat kesintisiz gerçi ben artık kesintisiz uyuyabiliceğimi zannetmiyorum top patlasa uyanmazdım şimdi bebem sağdan sola dönerken bile uyanıyorum 😂
Binnur_cam DrkAyz yarın tam 5 aylık ❤️ Valla bende çok yatırmıyorum açıkcası ama bazen çok nadir gece dönüyor bakıyorum burnu acık öyle uyumak istiyo rahat yatırıyorum ama sık sık kontrol edip sonra döndürüyorum .. Senin kaç aylık kendi kendine dönüyormu ?
ilyestaa DrkAyz valla herkes memeden kesince uyur diyor ama ben kesemiyorum nasıl biraktiricam bı fikrim yok . ayrilmaz ikili oldular 🥺
DrkAyz ilyestaa annelik çok zor doğduklarında meme reddi yaşamamak için elimizden geleni yapıyoruz büyüdüklerinde de bıraktırmak için 🥹
DrkAyz Binnur_cam bizde 5.5 aylığız her yere dönüyor ama yüz üstü döndüğünde sağa sola dönemiyor bizimki başlıyor ağlamaya biri gelip döndürsün diye 😂