Umaysukusunannesi DrkAyz ay tek değilmişimmm😂sayamayacağım kadar çok uyanıyor hepsinde emzirmek istemiyorum tabiki ben igece beslenmesini azaltmak istiyorum bizim kız uyanıyor naısl olcaksa
DrkAyz Umaysukusunannesi bazen 1.5 saat uyuyup uyanıyor o zaman bende emzirmiyorum kucağımda pışpışlayıp yatırıyorum uyuyor tekrar 😂
Binnur_cam Umaysukusunannesi benimki 8 8 bucuk başlıyor başlıyor mırıldanmaya uyku için bazen 10dkda uyuyor bazem yarım saat
nefertitiwoman DrkAyz gece 3 kere falan uyanıyor ya sabah 6 diyince direkt kalkıyor bir kesintisiz uyuyamadım hiç hep emmeye kalkıyor normalde gündüz emme aralığı daha fazla gece yaklaşık iki saatte bir ya da üç saatte bir kalkıyor
DrkAyz nefertitiwoman keşke 3 kere kalksa 5 kere bazen 6 kere kalkıyor yatağa yatmamla kalkmam bir oluyormuş gibi hissediyorum 🥹
Binnur_cam DrkAyz benimki emeklemeyi uyku arasında öğrenmeye çalışıyo götünü kaldırıp gitmeye çalışıyo gülesim geliyo gece gece ama bir yandanda sinirleniyorum uyumuyo uyutmuyo diye 😅
DrkAyz Binnur_cam kıyamam yaaa 😅 kaç aylık bebeğiniz ya ben hiç yüz üstü yatırmadım doğduğundan beri korkuyorum bişey olur diye bazen kendi kendine oynarken yüz üstü uyuyor belkide o şekilde rahatlıyor yatırsam bı sorun olur mu 🥹
DrkAyz ilyestaa Üzdünnnn 😂 tahmini ne zaman uyuruz şöyle 6-7 saat kesintisiz gerçi ben artık kesintisiz uyuyabiliceğimi zannetmiyorum top patlasa uyanmazdım şimdi bebem sağdan sola dönerken bile uyanıyorum 😂