tosbiksmoms Yagmurcmn hayırlı olsun erken çıkarmış kızım da 4 ay 23 günlükken 1.dişi, 26 günlükken de 2.dişi çıkmıştı. Arası yakın oluyor genelde.
annesiyavrusu_ Yagmurcmn çok güzel anlar. Yürümesi, ilk anne diyişi daha nicesi. Allah bebeklerimizi korusun
annesiyavrusu_ GokceMom_ normalden fazla salya, herşeyi ağıza götürme,huzursuzluk, iştah kaybı, damakta şişlik.
Yagmurcmn GokceMom_ çok belirti yaşamadık ama dişten hemen önce ağız kenarlarında nokta nokta döküntüler oldu salyası akıyordu sürekli eli ağızında diş kaşıyıcısını verince çok hırslanıyodu memeyi ıssırıyordu
GokceMom_ annesiyavrusu_ benım kızımda da salya akması var cok fazla herseyı agzına goturuyo huysuz kac gundur ama damagına hıc bakmadım bızımde mı cıkıyodur acaba 4 aylık olucak
annesiyavrusu_ GokceMom_ çıkmıyorsa bile damakları sertleşip kaşınıyordur. Diş kaşıyıcılar iyi geliyo.
Ayferde Yagmurcmn ya fotosu varmı diş patlayınca nasıl oluyo merakmediuorum kaç aylık birde bebeğiniz
Yagmurcmn Ayferde bebeğim 5ay 2 günlükken çıkardı sürekli kontorol ettiğim için biliyorum canım dilini sürekli götürüyor o yüzden net yakalamadım 🥲
Humeyra66 Yagmurcmn Maşallah benim kiziminda eller hep agizda alt damagı sert ama daha patlamadi disi.
Yagmurcmn Cinarsmom55 uyku sıralarında özellikle gece uykuya geçerken mutlaka ağlama geri çekme oluyor hala yapıyor arada ayakta biraz emzirince geçiyor