Humeyra66 Yagmurcmn Maşallah benim kiziminda eller hep agizda alt damagı sert ama daha patlamadi disi.
Yagmurcmn Cinarsmom55 uyku sıralarında özellikle gece uykuya geçerken mutlaka ağlama geri çekme oluyor hala yapıyor arada ayakta biraz emzirince geçiyor
Opecert AdenKaratepe neeeyy😂😂😂 maşallah ona bizde son 2-3 gündür aşşırı bir el götürme salya diş kaşıma var bide biri ağız kenarında kabarcıklardan bahsetmiş onlardan da cıktı elimle bir yokladm damakları ama bişry yoktu henüz öncesinde herhangi bişey yaşadınız mı
tosbiksmoms AdenKaratepe gorumcemin kızı da 3 aylıkken çıkarmıştı maşallah oğlum da 4 ay 10 günlükken çıkardı. Ama daha kucucukler birde dış çıkarıyorlar.😀
AdenKaratepe Opecert doktorumuzda çok nadir 3. Ayda çıkar dedi 😬 aşırı salya özellikle geceleri huzursuzluk ne var ne yok ağzına götürme😌
Yagmurcmn AdenKaratepe evet ya oturdum ağladım birde benimki süpriz oldu ilk çocuğum dedimki ben bunu nasıl daha önce yapmamışım neden çocuk istememişim 😂
Yagmurcmn Beratim17 3,5 aydan bu yana ağızına ne aldıysa hırslanıyor uykuya geçişlerde direnip memeye ağlıyor eller sürekli ağızda ve salyası çoktu onun dışında aşırı huysuzluk ateş olmadı canım