Yagmurcmn Ağlayacağım aklıma gelmezdi çok mutlu oldum bu anlara şahitlik etmek mükemmel rabbime şükürler olsun 🥲
Livabz Yagmurcmn valla aklımıza gelmez dişe mutlu olacağımız benim kız 2. Dışi çıkacak mutlu oluyorum 😁😁
-Sweetdream- Yagmurcmn ayy darısı bize inşallah onu öyle sancılı görünce içim acıyor yavrum sürekli damağını kaşıyıp duruyor
tosbiksmoms Yagmurcmn hayırlı olsun erken çıkarmış kızım da 4 ay 23 günlükken 1.dişi, 26 günlükken de 2.dişi çıkmıştı. Arası yakın oluyor genelde.
annesiyavrusu_ Yagmurcmn çok güzel anlar. Yürümesi, ilk anne diyişi daha nicesi. Allah bebeklerimizi korusun
annesiyavrusu_ GokceMom_ normalden fazla salya, herşeyi ağıza götürme,huzursuzluk, iştah kaybı, damakta şişlik.
Yagmurcmn GokceMom_ çok belirti yaşamadık ama dişten hemen önce ağız kenarlarında nokta nokta döküntüler oldu salyası akıyordu sürekli eli ağızında diş kaşıyıcısını verince çok hırslanıyodu memeyi ıssırıyordu
GokceMom_ annesiyavrusu_ benım kızımda da salya akması var cok fazla herseyı agzına goturuyo huysuz kac gundur ama damagına hıc bakmadım bızımde mı cıkıyodur acaba 4 aylık olucak
annesiyavrusu_ GokceMom_ çıkmıyorsa bile damakları sertleşip kaşınıyordur. Diş kaşıyıcılar iyi geliyo.
Ayferde Yagmurcmn ya fotosu varmı diş patlayınca nasıl oluyo merakmediuorum kaç aylık birde bebeğiniz
Yagmurcmn Ayferde bebeğim 5ay 2 günlükken çıkardı sürekli kontorol ettiğim için biliyorum canım dilini sürekli götürüyor o yüzden net yakalamadım 🥲