EsinPinar 1 aylık bebeğin katı kakası olmaz ki iyide anne sütü de alsa mama da alsa sıvı içtiği için sıvı olur kakası 1 ayda eğer ki ilk kez sıvı kaka yaptıysa ozaman goturmelisiniz
Aleynasrgcl Papatyya probiyotik al canım 2 günde falan etkisini görürsün normale döner. Ben öyle zamanlarda maflorun turuncu olanını kullanıyorum
Emuleys Papatyya Sorunuza tam cevap olmayabilir ama bu aralar salgin gibi birşey varmış bütün çocuklar ishal oluyor
Eflinim_2022 _The_ANA_ Özellerin muayenesi biraz pahalı ama hiç değilse yaşına uygun reçete ediyorlar benmde cok kez başıma böyle şeyler geldi baştan salma devlet acili!
_The_ANA_ Eflinim_2022 Öyle pahalı ama napalım bacım Bakmıyor devlet O sebeple başka şeyden kısıyorum hastaysa mecburen özele götürüyorum Yoksa ben de isterim devlet hastanesine para vermeden gideyim ama söz konusu bebek olunca yapacak bir şey yok
Eflinim_2022 Eflinim_2022 inşallah ilerlemez geçmiş olsun bizde 17 aylığız ishal ilaç kullanmamıza rağmen hala geçmedi salgın var
Temmuz1 Papatyya ishal olduğuna emin misiniz? 1 aylik bebek zaten katı kıvamlı yapmaz. Anne sütü de alıyormuş sıvı olması normal.
Sarecem Papatyya Öncelikle geçmiş olsun, İçinde probiyotik olan şeylerden yedirin mesela yoğurt ve ek takviye olarak probiyotik alıp kızınızın içme suyuna katabilirsiniz bir kaç güne düzelir inşallah 😊
Sarecem Papatyya A kusura bakmayın 1 aylık kısmını okumamışım ama bebekler için de probiyotik damlalar var ondan kullanabilirsiniz
Alyaece1 Papatyya biogaia probiyotik kullanabilirsiniz Yenidoğanlar için probiyotik kendisi bol emzirme ve probiyotik iyi gelecektir ama düzelmezse mutlaka doktora götürün sıvı kaybı tehlikeli