beyzacmvrc Papatyya ishal demek için günde en az 4 kez baya sulu cıvık kaka yapmalıyms böyle mi? Kızım 3,5 aylık bazen bizimde cıvık oliyor ama günde 1 kez falan yapıyor en fazla 2 kez Yediğiniz şeylerden de olabilir veya ayakları corapsix kaldıysa ondan da oluyor hep çorap giydirin
Eflinim_2022 Eflinim_2022 inşallah ilerlemez geçmiş olsun bizde 17 aylığız ishal ilaç kullanmamıza rağmen hala geçmedi salgın var
_The_ANA_ Eflinim_2022 Aynen saçma salak ilaç yazıyorlar Oğluma bir kere 1 poşet ilaç yazdılar Aynen ilaçları aldım özelde çocuk doktoruna götürdüm doktor hiçbirini verme bunlar bu yaş grubuna göre değil dedi Kilosuna göre hesaplayarak reçete yazdı
Eflinim_2022 _The_ANA_ Özellerin muayenesi biraz pahalı ama hiç değilse yaşına uygun reçete ediyorlar benmde cok kez başıma böyle şeyler geldi baştan salma devlet acili!
EsinPinar 1 aylık bebeğin katı kakası olmaz ki iyide anne sütü de alsa mama da alsa sıvı içtiği için sıvı olur kakası 1 ayda eğer ki ilk kez sıvı kaka yaptıysa ozaman goturmelisiniz
Aleynasrgcl Papatyya probiyotik al canım 2 günde falan etkisini görürsün normale döner. Ben öyle zamanlarda maflorun turuncu olanını kullanıyorum
Emuleys Papatyya Sorunuza tam cevap olmayabilir ama bu aralar salgin gibi birşey varmış bütün çocuklar ishal oluyor
_The_ANA_ Eflinim_2022 Öyle pahalı ama napalım bacım Bakmıyor devlet O sebeple başka şeyden kısıyorum hastaysa mecburen özele götürüyorum Yoksa ben de isterim devlet hastanesine para vermeden gideyim ama söz konusu bebek olunca yapacak bir şey yok
Temmuz1 Papatyya ishal olduğuna emin misiniz? 1 aylik bebek zaten katı kıvamlı yapmaz. Anne sütü de alıyormuş sıvı olması normal.