Cennetkokulum___ _The_ANA_ kayınvalidem eşim bekarken atkılı şapka örmüş geçen sene kullandık bu sene çok küçük gelir olmadı ben örmeye calisayim bakalım. Diğer önerilerini inceliycem teşekkür ederim ♥️
Cennetkokulum___ Benisahtesevme2 LC Waikiki fiyatları aşırı uçtu 🥲 Diğer yorumlardaki tavsiyelerden bulamazsam en son çare mecbur alırım artık. Hele hele büyümüş de kıyafetleri kendi seçiyormus maşallah Allah bağışlasın ☺️♥️
Benisahtesevme2 Cennetkokulum___ fıyatı uçmayan bısey yok canım ama kalıtelı ve yine bı nebze daha ıyı dıyebılırız orası ıcın aklında bulunsun 😍
Usnac1995 Cennetkokulum___ bu arkadaşların yazdığı bebek giyim sitelerine baktım lcw den hiç fark yokki hatta lcw kuponlarla daha uyguna bile gelebiliyoe. Ayrıca ürünlerin çoğu demode. Takımlar 250-500 arası çok pahalı valla pazar ürünleri
Elifnefesyunus Kızlar bende elinizde varsa 2 yada 3 yaş kışlık kıyafet arıyorum kızıma uygun fiyatlı verebileceğiniz varsa
benaslindayohum Cennetkokulum___ evet bu instagram da var kendi web siteleri de var, bir de ben modamızbirden bakıyorum ama kargo bedava hiç olmuyor
Dondurmalikahve Cennetkokulum___ Ayakkabıyı dolaptan alıcam mesela montu alamadığıma almadığıma pişman oldum
Aezgi Dondurmalikahve merhaba oğlunuzmu var kızınızmı oğlumun zara montlarını satısa koydum bakın isterseniz
Minigim38 Minicity den alışveriş yapan var mı kalitesi nasıl bide kalıpları nasıl tam beden mi almalıyız
kums Minigim38 bir kaç defa minicitty den alışveriş yaptım kalıpları oluyor ama yıkayınca yinede bir nebze çekiyor her zaman büyük alıyorum tavsiye ederim
Elifhakan12 Minigim38 ben aldım fiyatları uygun ama bikac yıkamada tuyleniyor,renk atıyor ben memnun kalmadım ve bedenleri küçük oluyor..2 yaşındaki kızıma 4 yaşlık almıştım küçük geldi
B1elf Minigim38 ben hiç bir alisverisimde memnun kalmadım kızım doğmadan önce 3 takım aldım denk geldiği için görünüşte problem yok 1 kere yıkadım giydi anaaa kolun biri normal bilek boyunda diğeri 1 karış fazla 😂😂😂 neyse dedk uzun kolu katlayarak giydiriyorum 1 yaşinda giysin diye aldığım şey tecrübe yok tabi el kadar yenidoğanken zor giydi şuan 2 yaşında geçen kalpli yazlık bir elbise aldım 4 5 yaş aldim dizinin altına gelsin hoplarken ziplarken rahat etsin istedim ay bir giydirdim dizinin üstünde kilolu bir cocukra değil normal standartlarda 10 kilo 😂 aman dedim bidaha LCW den şaşmam pahalida olsa ordan alıyorum napıyim en azından akma kokma çekme yaparsa iade hakkım var 😂😂
Cocukgelisimcimomy Minigim38 ben aldım kalıpları değişiyor sen ne olur ne olmaz büyük al biraz ve kalitesi güzel
plajterligi Cennetkokulum___ Lolons güzel uygulaması da var onu kullanıyorum bir de DeFacto ve koton da iyi bence
1erkekannesi1 plajterligi lolonsa baktım çok güzel ürünler bebeğim suan 3.5 aylık 6-9 ay almak istiyorum kalıpları nasıl
plajterligi 1erkekannesi1 kalıpları benim oğluma bi tık büyük oluyor ama benimki minyon o yüzden, 10 buçuk aylık ama 9 aylık tişörtleri hala oluyor, başka yerden nasıl alıyorsanız aynı şekilde alın, necixs markalı ürünleri baya yumuşak oluyor
Aslan2103 1erkekannesi1 lolons urunleri guzel gercekten. Benim bebegim 4 aylikken 6 9 ay tam gelmisti ama suan gelmez mesela. O yuzden biraz büyük alin. Kisa ben o zamansan 9 12 almistim simdi 6 aylik insallah gelir 😅
oykuburak Cennetkokulum___ kışlık kilotlu corap al bol bol benim oğlum 2 yaşında kızım 1 buçuk aylık e bebekte indirim var 6 7 tane aldim