Cennetkokulum___ Bot,atkı,bere,eldiven ve uyku tulumu arıyorum LC Waikiki hariç bildiginiz başka alışveriş sitesi var mı? Bir de 2 yaş için başka neler alınmalı? Sipariş verip memnun kaldığınız?
Saripapatyamm_ Cennetkokulum___ Uyku tulumunu civilden almıştım. Minicity de de güzel takımlar var. Mağazasında mont alkı bere var ama İnternet sayfasına bakmadım. Minicity den alırken 1 2 beden büyük alıyorum. Kalitesi iyi ama bazen bedenleri küçük olabiliyor.
Momyyy1 Cennetkokulum___ baby çapa var kuzum az önce sipariş verdim urnleri çok güzel kot salopet aldım 😍💜
Cennetkokulum___ Sema_karademir En ucuz bebek market Alışveriş sitesi bu mu tam anlayamadım kusura bakmayın ☺️
benaslindayohum Cennetkokulum___ evet bu instagram da var kendi web siteleri de var, bir de ben modamızbirden bakıyorum ama kargo bedava hiç olmuyor
Nisasengul Cennetkokulum___ evet kesinlikle tavsiye ederim bebeğimin herşeyimi ordan aldım nerdeyse dışarıya göre yarı fiystine ve kesinlikle kaliteli
Elifssu edafmo Koza bebek güvenilir mi ? Ürünler bire bir geliyo mu kalıplar falan ? Outlet bölümünden birseyler ekledim sepete ama güvenemedim.
_The_ANA_ Cennetkokulum___ Uyku tulumu önerisi ile geldim. Owli 2.5 tog Slumbersac 3.5 tog kolları çıkabiliyor Mont e bebekten aldım içi peluş yumuşacık Bot viccodan bakacağım Atkı bere babaanne ördü Ben atkı kullanmıyorum onun yerine beresi atkılı şekilde görüldü çenesinin altından göğsüne kadar uzun bir boğazı var çıt çıtla kapatıyoruz atkıya gerek kalmıyor☺️
Cennetkokulum___ _The_ANA_ kayınvalidem eşim bekarken atkılı şapka örmüş geçen sene kullandık bu sene çok küçük gelir olmadı ben örmeye calisayim bakalım. Diğer önerilerini inceliycem teşekkür ederim ♥️
Benisahtesevme2 Cennetkokulum___ uyku tulumu lwc iyi bence ordan alabılırsın 😍 henüz tatılde olduğum Icın suan kışlık Alışveriş düşünmüyorum ve oğlum kıyafetlerı kendi seçiyor artık o yüzden benim Icın net Alışverişi ımkansız sevmedıgı seyı asla gıymıyor pis diyor 😂
Cennetkokulum___ Benisahtesevme2 LC Waikiki fiyatları aşırı uçtu 🥲 Diğer yorumlardaki tavsiyelerden bulamazsam en son çare mecbur alırım artık. Hele hele büyümüş de kıyafetleri kendi seçiyormus maşallah Allah bağışlasın ☺️♥️