Deletedmom_63 Kızlar dış şeyimis bu nasıl geçecek ya başka doktorda götürcem içim rahat olana kadar iyice pimpirikli oldum 🙄
Asyabuse Deletedmom_63 canım tetagil granül var ağzına döküyorsun baya rahatlatıyor. Eczaneden alabilirsin. Bir de 8-10 karanfili ezip zeytinyağında 1 gün bekletiyorlar onu sürüyorlar o da rahatlatıyor doğal olsun dersen en iyi seçenek bu 🌸
Cocukgelisimcimomy Deletedmom_63 soğuk uygulaması da iyi geliyor yani havucu falan dondurun ısırsın ama mutlaka yanında olun ve siz tutun havuç soğuk elleri üşümesin bebisin , bide 1 yemek kaşığı zeytinyağına 4-5 adet karanfil atın bekletin bir gece falan onu sürün oda rahatlatır
_The_ANA_ Deletedmom_63 Hemen yarın doktora götürün Bebeğin sağlığı söz konusu parayı kimin verdiğinin ne önemi var ya Götürün hemen
Bal38 Deletedmom_63 maddi durumunuz varsa özele gidin yoksa çagırın ambulansı götürsünler hastaneye mecbur bakacaklar yazık günah kıza acı çekmesin
Deletedmom_63 Bal38 cimere şikayet ettim diş çıkarttıgi için normalmiş dediler şuan uyudu nereye götürsem başka yeri bilmiyorum
izd Deletedmom_63 MHRS randevusu alamıyorsanız da acilden giriş yapın gündüz poliklinik saatlerinde, sizi doktora sevk edeceklerdir eminim ki. Acil doktoları genelde bebekleri, pediatrsite yönlndirmeyi tercih eder acil şifalar dilerim
Deletedmom_63 izd biliyorum da oda çok acil durumda doktora yönlendirme yapiyor bu arada acildeki doktorlarin yarısı acemimi ağzın içinde cevaplar veriyor lar başından salar gibi
Deletedmom_63 monami_ pazara kadar beklcm bacağında bı sıkıntı yok dedi damar yolunu bulmms arkds kizim beyaz tenli olunca tahliler temiz çıktı diş ten dolayı olabilir dedi vs pazartesi annemin oradaki doktora gidecem baya ilgili benim doktor yok bide o baksın olmasa özele gidecm artık son çare
Deletedmom_63 Cocukgelisimcimomy salatalık verdim 😅ondan sonra bayıldi 🙄ne biçim kasıyor ama görünürde bişey yok bu kadar zor mu çıkar ya 🙄
menek16 Noname21 Aa ben daha önce arkadaşıma eşlik etmiştim ortopedi nöbetçi yok diye kırmızı alandan açmışlardı yogun şişlik vardı düşme yaşamıştı farklıdır belki yanlıs yönlendirme yapmıs olmayayım ona istinaden yazdım