Asyabuse Deletedmom_63 😭😭😭😭 allahım sen koru yarabbim inşallah bir şey yoktur sen taktığın için öyle geliyordur ama bir şekilde muayene ettir canım ailenden al sağlık bu lafı olmaz
Deletedmom_63 Asyabuse inşallah umarım bna öyle geliyor dur eşimde birşey yok dış cikartyr doktor öyle söylemiş eşime normal bunlar dedi abartıyormuyum bütün gün kucağımdan inmek istemedi ağlıyor sürekli gözleri kapanck ağlıyor umarım distir 🥺
Asyabuse Deletedmom_63 diş çok yapıyor o huzursuzluğu elinizde damaklarınızı kaşıyın bakalım iyi gelicek mi ağız mendili ıslatın bi kapla ya da buz dolabı poşetiyle dolapta soğutup onu gezdirin damaklarında o da iyi gelir
Deletedmom_63 Duyguseli_12 birdaha aynı şey yaşanırsa kendimi tutamicm acile o hastanenin acilne götürmem en fazla empati kurun resmen uyardığım halde bnle tartsmya girdiler
Deletedmom_63 Duyguseli_12 asla önemli değil hatta ilk isim doktor olck en azından rotgenmi olur bişey mi olur bilmiyorum
Duyguseli_12 Deletedmom_63 cnm mecbur değilsin aynı yere gitmeyi başka yere git sende rapor alır dava açarsın bari benimde oğlum ateşlendi Çarşamba gunu ilaç yazdı doktar eve geldim akşama kadar ateşi düşmedi doktorun verdiği ilaçları vermeme ragemn bende oğlumu aldım başka hastney gittim becbur deqilim aynı yere gitmeyi
Deletedmom_63 Kızlar dış şeyimis bu nasıl geçecek ya başka doktorda götürcem içim rahat olana kadar iyice pimpirikli oldum 🙄
Asyabuse Deletedmom_63 canım tetagil granül var ağzına döküyorsun baya rahatlatıyor. Eczaneden alabilirsin. Bir de 8-10 karanfili ezip zeytinyağında 1 gün bekletiyorlar onu sürüyorlar o da rahatlatıyor doğal olsun dersen en iyi seçenek bu 🌸
Cocukgelisimcimomy Deletedmom_63 soğuk uygulaması da iyi geliyor yani havucu falan dondurun ısırsın ama mutlaka yanında olun ve siz tutun havuç soğuk elleri üşümesin bebisin , bide 1 yemek kaşığı zeytinyağına 4-5 adet karanfil atın bekletin bir gece falan onu sürün oda rahatlatır
_The_ANA_ Deletedmom_63 Hemen yarın doktora götürün Bebeğin sağlığı söz konusu parayı kimin verdiğinin ne önemi var ya Götürün hemen
Bal38 Deletedmom_63 maddi durumunuz varsa özele gidin yoksa çagırın ambulansı götürsünler hastaneye mecbur bakacaklar yazık günah kıza acı çekmesin
Deletedmom_63 Bal38 cimere şikayet ettim diş çıkarttıgi için normalmiş dediler şuan uyudu nereye götürsem başka yeri bilmiyorum
izd Deletedmom_63 MHRS randevusu alamıyorsanız da acilden giriş yapın gündüz poliklinik saatlerinde, sizi doktora sevk edeceklerdir eminim ki. Acil doktoları genelde bebekleri, pediatrsite yönlndirmeyi tercih eder acil şifalar dilerim
Deletedmom_63 izd biliyorum da oda çok acil durumda doktora yönlendirme yapiyor bu arada acildeki doktorlarin yarısı acemimi ağzın içinde cevaplar veriyor lar başından salar gibi
Deletedmom_63 monami_ pazara kadar beklcm bacağında bı sıkıntı yok dedi damar yolunu bulmms arkds kizim beyaz tenli olunca tahliler temiz çıktı diş ten dolayı olabilir dedi vs pazartesi annemin oradaki doktora gidecem baya ilgili benim doktor yok bide o baksın olmasa özele gidecm artık son çare
Deletedmom_63 Cocukgelisimcimomy salatalık verdim 😅ondan sonra bayıldi 🙄ne biçim kasıyor ama görünürde bişey yok bu kadar zor mu çıkar ya 🙄