Tasoz Ben denizden su alıp serum fizyolojik niyetine uyguluyorum, çok da memnunum. Ne yazık ki ilaçları bile korkarak alıyoruz artık
Baybars02 Hunilininbirii daha neler gorucez acaba peki bugüne kadar kullanıp zarar görenler nolacakmis ne biçim is yapıyorlar. Çok şükür ilaç kullanmıyorum çocuğuma güvenim sıfır artık bunlara herkesi denek yaptilar. Sağolun paylaşım için 👌
Hunilininbirii Baybars02 inan hiç bilmiyorum , ilaç bende kullanmıyorum doğal yollarla halletmeye çalışıyorum şu saatten sonra güvenipte kullanamam zaten. Rica ediyorum 🫶🏻
Zeliff Hunilininbirii biz otribebe kullanmıştık. Piyasada o kadar çok ürün var ki hangisine güveneceğiz bilemiyorum gerçekten
Hunilininbirii Zeliff yani ben hepsi aynıdır diye her bitişinde başka bişey alıyodum demek ki aynı değilmiş
menek16 Hunilininbirii Linke tıklayarak tüm markalara ulaşabilir anneler 🌸 konu önemine ithafen emeginize saglık ☺️ https://titck.gov.tr/storage/Archive/2023/announcement/EkListe_c034acc4-0d66-4f6b-a9cf-ba9c41dbd6e1.pdf?fbclid=PAAaYtWwPUZDSTRsxNYRVfUfEXXersRQk7OnhQSIUa9UfA-MYg6TU5Kb-x33Q_aem_Abc1da3e2tx6pyq6ew4h88MKe0w-B94fcPz_VQu3UlyEt5JMaYE8TGAVCkXMPLIQuWU
bircannnsss biz de wee baby kullanıyoruz sorun ne ki acaba yaa niye toplaniyor 😢 içime ateş düştü şimdi gece gece off
_YanakReisinAnnesii Hunilininbirii üstte kalsın ⬆️ uzunca zaman oldu kullanmayı birakali çok fazla da ihtiyacımız olmamıştı zaten en fazla birkaç tüp o da otri bebeydi sanırım . Stremiar deniz suyuyla devam ediyoruz biz ve bu tüplere göre daha etkili bence
asyaninannesi_01 Hunilininbirii öyle oluyor genelde 😅 ahhaa benim yazdıklarım da buhar zaten onlarda sorun yokmuş bir arkadaş uyarmış 🤭 burun temizliği için serum almıştım 1 defa sadece onlarda sorun yok sanırım
Kizbebekannesii Hunilininbirii bu ne ya, kullananlar napsin. Öf resmen denek olduk.. güvenle hiçbir şey alamiyoruz. Ben wee baby almıştım bir iki kere kullandım. İçin daraldı gece gece. Aşı yaptırıyoruz toplanıyor ilaç.aliyoruz toplanıyor neyiz biz canımızı sokakta mı bulduk
Hunilininbirii Kizbebekannesii maalesef bide el kadar bebeklerimize kullanıyoruz ortalıkta hiç düzgün bişey kalmamış artık
_YanakReisinAnnesii Hunilininbirii iyice delirticekler hepimizi ya surekli sürekli bir zaman uygulanan şeyler bir an da toplatılıyor gerçekten yeto artık