Cocolingo Hunilininbirii ben kendim hazırlıyorum yada serum şeklinde olanlardan alıyordum, iyiki paylaşmışsınız üstte kalsın kullanam varsa görmesini sağlar
Baybars02 Hunilininbirii daha neler gorucez acaba peki bugüne kadar kullanıp zarar görenler nolacakmis ne biçim is yapıyorlar. Çok şükür ilaç kullanmıyorum çocuğuma güvenim sıfır artık bunlara herkesi denek yaptilar. Sağolun paylaşım için 👌
Zeliff Hunilininbirii biz otribebe kullanmıştık. Piyasada o kadar çok ürün var ki hangisine güveneceğiz bilemiyorum gerçekten
asyaninannesi_01 Bende bunların hiçbiri yok ventolin ile cortair var üstte kalsın kullanan kişiler varsa
Hunilininbirii asyaninannesi_01 kaynana postu olmadığı için dikkat çekmedi maalesef 🙃 daha detaylı liste var ama onu bulamadım şimdi
Biz3kisiyiz_ asyaninannesi_01 ventolin ve cortair ilaçtır bunlar serum fizyolojik burun temizliği yapmak için kullanılmaktadır
asyaninannesi_01 Hunilininbirii öyle oluyor genelde 😅 ahhaa benim yazdıklarım da buhar zaten onlarda sorun yokmuş bir arkadaş uyarmış 🤭 burun temizliği için serum almıştım 1 defa sadece onlarda sorun yok sanırım
gokceoglu Çok teşekkürler paylaştığınız için alırken hiç aklıma gelmezdi böyle birşey olacağı serum diyip geçmemek lazım ya herşeyde uyanık olmamız lazım
Hunilininbirii gokceoglu rica ederim ne demek benimde hiç aklıma gelmezdi en son biofiz almıştım eczaneden, Allahtan hiç kullanmadım çöpe attım
karamuratbenim misssevval tuzlu suyla, biraz su azıcık tuz çalkalıyorsun şırıngayla burnuna veriyorsun. Aynı şey zaten, haa deniz suyu haa tuzlu su ikiside aynı
Kerem_k1 misssevval bir su bardağı sıcak suya bir çay kaşığı tuz atıyorsun. Soğuyunca kullanabilirsin.
Tasoz Ben denizden su alıp serum fizyolojik niyetine uyguluyorum, çok da memnunum. Ne yazık ki ilaçları bile korkarak alıyoruz artık
Hunilininbirii Baybars02 inan hiç bilmiyorum , ilaç bende kullanmıyorum doğal yollarla halletmeye çalışıyorum şu saatten sonra güvenipte kullanamam zaten. Rica ediyorum 🫶🏻