Mree Sedanurrrt çok şükür desem yeridir zaten belli bir yerden sonra algıları daha açık oluyor bebişlerin ister istemez uykuları azalıyor
-elizsmom Benim bebeğim gece 12 - de uyur sabah 6 da kaldırırım emzirmek için sonra tekrar uyur, saat 10 da tekrar uyanır Siz çok mu erken Yatırıyorsunuz ?
Sedanurrrt -elizsmom keşke yatırabilsem ama yatmıyor yattığı zamanda yine kendim uyumadan ömce 12 de falan emzirip yatıyorum sabah 7 8 gibi uyanıyor
Sedanurrrt Ayfa1608 bana mama ver biraz kilo alsın çok zayıf diyenler çoktu. Ama gerek görmedi doktor bende vermedim sütüm var çokta emiyor ama yağlı değil hatta herkesin içinde sütün yaramıyor diyen biri de oldu. Yağlansın diye neler neler yedim faydası olmadı pes ettim sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum demekki böyle bi bebek 🤷🏻♀️
Ayfa1608 Sedanurrrt aynen öyle boşver sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. En basitinden benim eltimin bebeği var 8.5 aylık lop lop et ama hala dönmüyor emeklemiyor çok tembel uykuda bile eltim sağa sola dönderiyor benim bebeğim fazla kilosu yok fırıldak gibi ayakladına destek verince sürüyor kendini emeklemeye çok yaklaştı çünkü vücut hafif istediği gibi hareket edebiliyor yani kilonun çok da bi faydası yok
Zeymoms Sedanurrrt benim bebeğimde 4 ay 10 günlük oldu gecelleri hep uyur ben ganına yatıp emziririm uykusunda niye kaldırıyımki kesintisiz uyuyo aç olsa nası kalkarlar kilo alımıda iyi doktorumda sen kaldırma uykusunda emzir dedi
Betelgeuse_ Sedanurrrt benim doktorum uyandırma demişti. Kilo alımı iyiyse uykusunu bölmeye gerek yok bence REM uykusu çok önemli. Alerjiyle uykunun da bir alakası yok ki
Sedanurrrt Betelgeuse_ yok k ayrı bişey de ben araya sıkıştırdım onu da sorayım burdaki kızlara diye😂
MasalsMommy Sedanurrrt Ben kızım 4 aylıkken uyanmadıysa uyandırmıyordum 🤷🏼♀️ Kilo alımı yeterliyse sıkıntı etmiyor çoğu doktor. Hatta bizim doktorumuz uykusu da en az beslenmesi kadar önemli, artık uyanmadığı zaman uyandırmana gerek yok demişti.
Sedanurrrt Ayfa1608 evet haklısın bizimki de yerinde durmuyo kilo zaten çok iyi bişey değil bunu biliyoruz ama bu yaşlılar yine de insanı çok yoruyor
melo23 Sedanurrrt oğlum 40 ı çıktıktan sonra gece emmesini kesti 3.ayından itibaren hiç uyanmadı bende uyandırmadım şimdi 7 aylık hale aynı geceleri uyanmaz sabah 6 yada 6.30 arası uyanır bende ilk uyanmayınca böyle kendimi suçlu hissettim :) sonra normal olduğunu anladım bazı bebekler uyku seviyor bazıları gece 5-6 kere uyanır acıksa uyanırdı zaten mutlu olun bebeğiniz gece uyanmadıgj için sizde rahatça uyuyun :)
Sedanurrrt melo23 uyandırmadım uyandırsam 2 3 saat uyanık kalır uyumaz bunu biliyorum zaten çok zor uyutuyorum başka bi doktora gidecdğim öbür ay o ne diyecek bakalım
Mediha123- Sedanurrrt bazı doktorlar 3 aydan sonra gece beslenmesini kesiyorlar bile. Hiç kafaya takmayın şimdi çok abartılıyor her şey. Yenidoğanken bile acıkınca uyanan çocuk kocaman olmuş şimdi uyanmaz mı. Bi yerden sonra alışkanlığa dönüyor gece emmesi bebek bırakıyor biz zorla devam ettiriyoruz
Mervetnl Sedanurrrt valla benim ki 2. Aydan itibaren uyumaya başladı. Bende ellemedim. 5-6 saat. Bazen 7 saat uyurdu bi uyanırdı kurt gibi acıkmış 😅