Sedanurrrt Cennetagaci aslında uzun emiyor eğer emerken uyumazsa bi kaç gün süt ürünlerinden uzak durucam bakalım bi değişim olucak mı
TugceAsil Sedanurrrt benim oğlumda 4 ay 11 günlük bizimde çok nadir uyanıyor doktor sorun yok diyor bazen gece kalkıyor bazende kalkmıyor o günkü beslenme durumuna bağlı olarak değişiyor benim doktorum sorun olmadığını söyledi asla uyandırmamak gerektiğini zaten acıksa kalkar dedi
Ayfa1608 Sedanurrrt benim bebeğim 2.5 aylıktan beri uyanmıyor. Gece 11-12 gibi uyur sabah 8-9 a kadar. Kilo alımı az da deil çok da değil doktor kendi uyansın dedi ellemiyorum bende. Uyku arasnda bazen mama veriyorum ama çoğu zaman içmiyor bile.
Sedanurrrt Ayfa1608 bizde sizin gibiyiz kilo alımı çpk değil normal diyolar birazda yapı Meselesi bence bu arasında iki gün olan bi Başka bebek hem mama hem meme gidiyor benimkinden zayıf mesela
kevsersrkya Yagmurcmn benimkide böyle 5 aylık olcak gece benle yatıyor 1 e doğru öğlen 11-12😂😂 6 buçukta uyanıyor birde 9 da emmek için
Poly-ana Sedanurrrt Doktorun ilginç karşılamasına şaşırdım 4 aylık bir bebeğin gece beslenmesine gerek yok ki. Eğer sen istersen bir defa falan rüya öğünü yaptır ama bence hiç düzenini bozma çocuğun sonra kırk kere kalkmaya başlar benimki gibi çok pişman olursun🫠 Ben doğduğundan beri iki saatte bir emzirdim şimdi ili saatte bir kalkar emmeye hiç güzel değil🥲
Sedanurrrt Poly-ana doktordan ziyade arkadaşlarıösa bunu garipsiyor bir yaşında kızı gece 2 kez kalkıyormuş mesela bu da insana dert olıyo acaba bi sorun mu var diye
Poly-ana Sedanurrrt Emin ol sorun onlarınkinde 2 yaşında zaten emzirme bitmeli geceyi geçtim. Ve bizimkilerde sorun. Seninki gayet normal kıymetini bil ve bizim yerimize de uyu🫠
Mree Sedanurrrt ben nerdeyse 2 buçuk aydan beri kalkmadığı sürece kaldırmıyorum. Ki doktorumuzda zaten sarılık tehlikesini atlattı bundan sonrada gayet normal böyle devam etmelisin o da buna alışır acıkırsa kendi uyanır dedi. Zaten uyku eğitimini de 4.ayda başlatıyorlar neden bunu bu kadar garipsedi ki
Sedanurrrt Mree gündüz uykusu nasoş peki ben bundan önce bunun normal olduğunu okumuştum bu yüzdrn de uyandırmadım çünkü gece uyandığı zamanlarda da gündüz uykusu çok az ya da yok
Ayfa1608 Sedanurrrt aynen tamamen bünye. Benim bebeğim aşırı iştahsız sadece mama içiyor 5 aylık kilo alımı doktor normal diyor bi tık daha fazla olsa iyi olurdu ama bu da yeterli diyor. Ama iştah yok istemiyor ağlıyor ne yapabilirim ki sağlıklı olsun istediği kadar yesin içsin. Bakıyorum burda bazı bebekler gece saat başı mama istiyor emiyor öyle olsun da istedim ama yok yani iştah yok napıyım amann.
AsliTsgn Sedanurrrt benim bebeğim de 5 gün sonra iki aylık olacak. İlk ay her 3 saatte bir emzirdim. Bazen gündüzleri 2 saatte bir emdi. Geceleri de ben uyandırıyordum hiç kendi uyanmazdı. Doktor iki ay olunca elleme gece kendi uyansın kilosu zaten çok iyi dedi. Geçtiğimiz gece kendim uyandırmasam ne kadar uyur diye bakmak istedim ve 11’de emzirdim uyuttum. Sabah 6’da uyandı. 7 saat nasıl uyudu nasıl acıkıp ağlamadı anlamadım. Ben nasıl beklerim bilmiyorum o kadar saat insan endişe ediyor.
fatma_6141 Sedanurrrt benım oglumda oyleydı kendı uyanmıyorsa bende uyandırmıyordum doktorda bıse demedı sen uyandırırsan sonra alısır sureklı kalkar
Mree Sedanurrrt çok şükür desem yeridir zaten belli bir yerden sonra algıları daha açık oluyor bebişlerin ister istemez uykuları azalıyor
Sedanurrrt Ayfa1608 bana mama ver biraz kilo alsın çok zayıf diyenler çoktu. Ama gerek görmedi doktor bende vermedim sütüm var çokta emiyor ama yağlı değil hatta herkesin içinde sütün yaramıyor diyen biri de oldu. Yağlansın diye neler neler yedim faydası olmadı pes ettim sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum demekki böyle bi bebek 🤷🏻♀️
-elizsmom Benim bebeğim gece 12 - de uyur sabah 6 da kaldırırım emzirmek için sonra tekrar uyur, saat 10 da tekrar uyanır Siz çok mu erken Yatırıyorsunuz ?
Sedanurrrt -elizsmom keşke yatırabilsem ama yatmıyor yattığı zamanda yine kendim uyumadan ömce 12 de falan emzirip yatıyorum sabah 7 8 gibi uyanıyor
Ayfa1608 Sedanurrrt aynen öyle boşver sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. En basitinden benim eltimin bebeği var 8.5 aylık lop lop et ama hala dönmüyor emeklemiyor çok tembel uykuda bile eltim sağa sola dönderiyor benim bebeğim fazla kilosu yok fırıldak gibi ayakladına destek verince sürüyor kendini emeklemeye çok yaklaştı çünkü vücut hafif istediği gibi hareket edebiliyor yani kilonun çok da bi faydası yok
Zeymoms Sedanurrrt benim bebeğimde 4 ay 10 günlük oldu gecelleri hep uyur ben ganına yatıp emziririm uykusunda niye kaldırıyımki kesintisiz uyuyo aç olsa nası kalkarlar kilo alımıda iyi doktorumda sen kaldırma uykusunda emzir dedi
Betelgeuse_ Sedanurrrt benim doktorum uyandırma demişti. Kilo alımı iyiyse uykusunu bölmeye gerek yok bence REM uykusu çok önemli. Alerjiyle uykunun da bir alakası yok ki
Sedanurrrt Betelgeuse_ yok k ayrı bişey de ben araya sıkıştırdım onu da sorayım burdaki kızlara diye😂