Sedanurrrt Bebeğim 4 aylık oldu bugün kontrole gittim söyledim doktor o uyanmasa da sen kalk emzir dedi ve de kakası yeşil ama mukus yok süt alerjisi olabilir dedi gece uyanmamasını çok garipsedi bu durumu yaşayan var mı aranızda
Mediha123- Sedanurrrt benim oğlum 3 aydan sonra 8 saate kadar uyurdu gece. Mide kapasiteleri büyüdüğü için tokluk süreleri uzuyor gayet normal. Alerji ile gece uyanmamasını bağdaştıramadım bilgim yok o konuda
edafmo Sedanurrrt valla bence garip değil doktorum da 2 ayından sonra uyanırsa doyur uyanmazsa elleme demişti, gece aciktiginda zaten kalkıyor hiç kalkmasını zamanlarda bazen rüya öğünü yaptiriyordum. 4 ayindayken 8 saate kadar uyuyabilir demisti
Cennetagaci Sedanurrrt karnı tok sıkıntısı yok demek ki uyuyor arkadaşım dert etme. Şaşırması normal çünkü o aylarda bebekler uyumaz genelde😂 bence kaldırmayın. Biz 1 aylık olunca doktorum kendi isterse kalkar karışma dedi. 3 gün 3 gece aç kalsın artık bişey olmaz kurtardı kendisini dedi. Belki sizin kilo alımından dolayı emzir demiş olabilir. Benim kızım da zayıftı hiç uyandırmadım o kendisi uyandı.
Yagmurcmn Sedanurrrt 3 aydan itibaren bebeğim hiç gece kalkmadı hala kalkmıyor 11 de yatıyor sabah 8 9 arası kalkıyor şuan 5 ay 3 günlük
Sedanurrrt 1oznur evet sarılıkta olmadık em başta kalktım emzirdim hep ya da kendi benden ömce kalkto ama bi süre sonra uyanmadı 7 8 e kadar uyuyor
Nurella86 Toplamda kaç saat uyanmıyor benim doktorum kilo alımı iyi olduğu için 6 saate kadar uyanmayabilir uyandırmana gerek yok dedi kızım 3 aylık
Sedanurrrt Nurella86 çok kilolu bi bebek değil ama kilo alıyor düzenli normal dediler kilosuna 9 gibi uyuaa bile ben 12 de dalan emziriyorım uyandırmadan sbaha kadar uyuyor
Sedanurrrt Mediha123- bilmiyorum taktım biraz cocuğun uyku düzenini bozmakta istemedim açıkçası Gündüz uykusu çok az iki üç gündür sadeve memede uyuyor atak dönemi sanırım ve gün içinde 2 saatte bir emiyor en kötü
ftmnr1523 edafmo hatta benim doktorum ilerde diş vs. Çıkarırken zaten uyanacak uyumayacak. Hazır uyuyorken sen de uyu sakın uyandırma demişti :)). Aynen dediği gibi oldu. Hele son 15-20 gündür uykuya hasretim.
kevsersrkya Yagmurcmn benimkide böyle 5 aylık olcak gece benle yatıyor 1 e doğru öğlen 11-12😂😂 6 buçukta uyanıyor birde 9 da emmek için
Cennetagaci Sedanurrrt ayrıca tek başına yeşil kaka asla alerji belirtisi değildir. Ön sütü çok almıştır o da yeşil yapar. Bence bir başka doktora daha görünün siz. 2.bi göz her zaman iyidir
Sedanurrrt Cennetagaci ilk doğduğu zaman bi Sarı gördüm ama sonea yeşil oldu uzun zamandır da Böyle daha önceden doktora gittik herhangi biiey söyleyen olmadı muayene sırasında çok huysuzlandı ağladı çok gazlo bi bebek dedi oysa hem ağızldan hem poposan gazını cıkartıyo bunu da söyledim çıkarsın yine vardır dedi
kanalizereis Sedanurrrt benim bebeğim de 2 aylık gece uyanmıyor emmek için. Kilo alımı iyiyse uyandırmanıza gerek yok. Eğer uyandırırsanız bu alışkanlık haline gelir ve bebeğinizin her gece aynı saatte emmek için uyanmaya başlar.
Sedanurrrt kanalizereis evet bende uyandırmak istemiyorum bu sefer iki üç saat uyanık kalıcak çünkü zaten gündüzleri fazla uyumadığı için jem kendini jem beni yorucak
Sedanurrrt Minikprenseees 3100 doğdu 40 haftalıktı 2900 e düştü 5100 olmuş ortalama 500 600 alıyodu bu ay 300 almış ben bunu biraz uyumamasına yordum çok aktif sürekli mız mız oyun halısına koyuyorum döne döne geziyor 2 dk da
Mediha123- Sedanurrrt bazı doktorlar 3 aydan sonra gece beslenmesini kesiyorlar bile. Hiç kafaya takmayın şimdi çok abartılıyor her şey. Yenidoğanken bile acıkınca uyanan çocuk kocaman olmuş şimdi uyanmaz mı. Bi yerden sonra alışkanlığa dönüyor gece emmesi bebek bırakıyor biz zorla devam ettiriyoruz
Hazalbebis Sedanurrrt ayy benim kızımda kalkmıyordu geceleri sonra ben kıyamayıp rüya öğünü yaptırdım ve tabi ki kızım alıştı. Şimdi 4-5 kez uyanıyor. Kilosu aşırı zayıf değilse uyandırmayın, uyku da süt kadar önemli bence
Cennetagaci Sedanurrrt siz deneme amaçlı süt içmeyin mesela çerez hazır gıda susam tahin yumurtayı az yiyin. Eğer kakada değişiklik olursa evet alerji olabilir. Bizim de başımıza geldi. Bir de tek göğsü iyice emzirin öyle deneyin. Ön sütü alıp yağlı kısmı almıyorsa o da yeşil kaka yapar. O da başımıza geldi çünkü🙈
OnderArasinAnnesi Sedanurrrt doktor emzir dediyse vardır Bi bildiği canım 9 da uyuyorsa sen uyuyacaginda 12 gibi falan bidaha emzirirsin meselaa bide sabaha karşı rüya öğünü yapabilirsin uyuyorken emzire bilirsin 5 gibi sonra uyanana kadar emzirmezsin bence.
Sedanurrrt Cennetagaci aslında uzun emiyor eğer emerken uyumazsa bi kaç gün süt ürünlerinden uzak durucam bakalım bi değişim olucak mı