Zeynepelcin Kuzeymomss ben aldım dokusu yumuşak ama kızıma yaramadı Pişik yaptı. Önce bence içinde az olanı alın deneyin insan sonra .Ben 5 numara 52 aldım ama boşa almış oldum
Kuzeymomss Zeynepelcin Çok şükür şuana kadar hiç bir bezde pişik yapmadı, tabi yapmayacak anlamına da gelmez. Sarı paket mi mavi paket mi aldınız acaba
tuanamoms_07 Kuzeymomss goon 3 numara kullanıyorum kızım 6.5 kilo 4 aylık ben seviyorum prima muadili. Prima kullandım sonra buna geçtim bir kez taşırdı oda rota aşısı sonrası çok yaptığı için onun dışında hiç taşma sızdırma olmadı pişik alerji de yapmadı preminum paketini almanızı tavsiye ederim
Sdr123456 Kuzeymomss aynı dertten dolayı goon sarı paket aldım bantları hiç tutmadı durup dururken açılıyordu Tabi memnun olanda var belki benim pakette hatalı bi üretim vardı küçük paket olduğu için üzerinde durmadım ama tekrarda almadım
Kuzeymomss Sdr123456 Sarı paketten çok memnuniyet var ama maviye göre çok pahalı ya. Yani çok fazla bez harcadığımız için de hani diyorum mavi paketli olan da iş görür mü o da kaliteli midir
Kuzeymomss GayeAlparslan yeni serisi çıktıktan sonra da fiyatı arttı. Şuan goon mavi 5 numara 3.25ken molfix 3.55
GayeAlparslan Kuzeymomss mega eylül indirimi var trendyolda goon 100 lü 200 tlden aldım şuan 230 stok yapabilirsiniz
Kuzeymomss Nergisssss Taşma yapmasaydı yine devam ederdim ama birde yeni seriden sonra çok zam yaptılar. Biz 10 günde 100 bez harcıyoruz, goon şuan ona gör daha uygun gibi. Minies migrosun markası mıydı?
Zeynepelcin Kuzeymomss sarı paket aldım e bebekte indirimdeydi bi deneyeyim dedim aama yaramadı.baby turco kullanıyorum normalde son paketini beğenmedim bi değiştire yim dedim ama Pişik yaptı .
Zln2152 Kuzeymomss biz kullanıyoruzzz 🤚 harika ötesi bir bezzz 3 aydır kullanıyorum bir gün olsun taşma olmadı gez bir kaç kez dolu olmasına rağmen taşırmadı aşırı memnunum hem pamuklu hem kalıp geniş rahat konforlu bir bez tavsiye ederim 🥰💖
Kuzeymomss Zln2152 Mavi paket mi sarı paket mi kullanıyorsunuz acaba? Bizim de molfixte hiç olmamıştı ama küçük geliyor sanırım artık. 5 e geçeceğim fakat molfixe göre goon daha uygun
Zln2152 Kuzeymomss sarı paketi kullanıyoruz ☺️ İnan molfix ile aynı hatta goon daha iyi hem fiyat olarak hem konfor açısından süper. Goon alırsanız 4 numara olur bence
Zln2152 Kuzeymomss molfix kalıbını tam bilmiyorum canım ama goon kalıbı geniş pamuklu rahat içinde rahat olsun☺️
Kuzeymomss Zln2152 Her ihtimale karşı molfix aldım yine ama bu sefer pure&soft serisinden aldım. 5 numara şuan çok iyi geldi bunu görünce 4 numaranın sıkıntığını anladım. Fakat ortada çizelgesi yok 🤦🏼♀️ goon da var mı acaba?
Mucizem0111 Bende molfixden geçtim goon mavi pakete uzun zamandır da kullanıyorum çok memnunum binde bir sızdırdığını görmüşüzdür genel anlamda hep kuru uyanıyor oğlum. 25 aylık 5 no kullanıyoruz gayet iyi geliyor kalıbı bir süre daha 5 numaraya devam ederiz
Kuzeymomss Mucizem0111 Bugün markette molfix pure&softa denk geldik indirimdeydi ve son bir paket 5 numarası kalmıştı. Ondan aldım denemek için kalıbı şuan çok iyi bunu görünce gerçekten 4 numaranın küçük geldiğini farkettim. Goon için ince naylonumsu ve kokusu olduğunu yazan bir arkadaş vardı o öyle yazında bir tereddütte kaldım açıkcası
oyoyoyyedibeni Kuzeymomss ben Disney serisini kullanıyorum mavi paket ckkta memnunum hatta suan külot bez aldık oda cok iyi cıktı