Zln2152 Kuzeymomss molfix kalıbını tam bilmiyorum canım ama goon kalıbı geniş pamuklu rahat içinde rahat olsun☺️
Kuzeymomss Zln2152 Her ihtimale karşı molfix aldım yine ama bu sefer pure&soft serisinden aldım. 5 numara şuan çok iyi geldi bunu görünce 4 numaranın sıkıntığını anladım. Fakat ortada çizelgesi yok 🤦🏼♀️ goon da var mı acaba?
Zeynepelcin Kuzeymomss sarı paket aldım e bebekte indirimdeydi bi deneyeyim dedim aama yaramadı.baby turco kullanıyorum normalde son paketini beğenmedim bi değiştire yim dedim ama Pişik yaptı .
Mucizem0111 Bende molfixden geçtim goon mavi pakete uzun zamandır da kullanıyorum çok memnunum binde bir sızdırdığını görmüşüzdür genel anlamda hep kuru uyanıyor oğlum. 25 aylık 5 no kullanıyoruz gayet iyi geliyor kalıbı bir süre daha 5 numaraya devam ederiz
Kuzeymomss Mucizem0111 Bugün markette molfix pure&softa denk geldik indirimdeydi ve son bir paket 5 numarası kalmıştı. Ondan aldım denemek için kalıbı şuan çok iyi bunu görünce gerçekten 4 numaranın küçük geldiğini farkettim. Goon için ince naylonumsu ve kokusu olduğunu yazan bir arkadaş vardı o öyle yazında bir tereddütte kaldım açıkcası
oyoyoyyedibeni Kuzeymomss ben Disney serisini kullanıyorum mavi paket ckkta memnunum hatta suan külot bez aldık oda cok iyi cıktı
YigitArass Disney serisi mavi paket aldim 100 adet onceden sarisini da kullanmistim ikisi ayni mavide de sizinti yok saridada ama isterseniz ikisinden az adetli olandan alin bi deneyin
Zeynepelcin Kuzeymomss evet aynen pure baby diye bir marka var onu da aldım oda Pişik yapti.ama onunda dokusu guzeldi.
GayeAlparslan Kuzeymomss mega eylül indirimi var trendyolda goon 100 lü 200 tlden aldım şuan 230 stok yapabilirsiniz
Kuzeymomss GayeAlparslan mavi mi kullanıyorsunuz acaba? Mavi için bir kaç arkadaş kötü dedi ve aklım karıştı