Mimmosumm K77 ama yerinizde olmayı çok isterdim benim cadı 2 aylıkken meme reddi yaşadım 5 aylıkkken temelli bıraktı çok iç çekiyorum emziren anneleri görünce şükredin ki emiyor emmesi çok kötü 3 aydır sağıp veriyorum artık günde iki defa sağıyorum gün geçtikçe sütüm azalıyor halbuki en fazla 5 saat sağım yapmasam göğüslerim taş gibi olurdu 😞
K77 Mimmosumm çok şükür bende yaşadım meme reddini 3 aylıktı şekilden şekile girdim emsin diye zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun 🌼 çok şükür anne sütü de olsa formül mama da olsa sağlıkları yerinde olsun gelişimleri iyiyse çok şükür Rabbimize
Mimmosumm Lunaaaaa evet emzik güzel bir şey susturucu oluyor ağza koy put emip susuyor ama meme reddi yapıyor sizde ne güzel meme reddi yaşamamışsınız
Ezkrkctkr bebegim 1 yasina girdi hala 0-6 ay olani kullaniyor, hic bir sakincasi yokmus ve hatta disleri icin daha saglikli bir durummus emzigin kücük okmasi, doktorumuza danistigimda söylemisti
Hanife09 Mimmosumm 13 aylıkken aldı aldırtamadım bi türlü Ama bence emdiği kısmı biraz büyük onun için almadı diye düşünüyorum çünkü aldığı an öğürüyordu.
Linabuse1002 Mimmosumm benım bebegım de ilk 6 18 ay a geçince garıpsedı agzından attı devamlı ama uyku sırasında emzıkle yattıgı için o sekılde alıstı 5 aylıkken geçtim avent 6-18 aya☺️
Mimmosumm K77 elhamdülillah ne kadar şükretsem azdır sağlık herşeyden önemli olduğunu anne olunca anladım sağlıklı sıhhatli ömürleri olsun inşaAllah
Hanife09 Mimmosumm Evet geliyordu Ve bunu yaşayan çevremde o kadar çok insan var ki belli bi ay geçtikten sonra almaya başlamışlar 6 18 aylık emziği
Linabuse1002 Mimmosumm hayır aksine hiç değil zorla alıstırdım ve gun içinde sadece uyurken kullanıyor onun dusında hala sevmez🤣
Nrgzzz Mimmosumm ben de 6 ayından sonra başladım. İlk tutmadı gibi oldu ama bir kaç denemeden sonra tuttu. İlk ağzına verdiğimde sanki kocamanmış gibi geldi banada. Fikrimce geçmelisiniz artık büyüğe alışır deneye deneye.
menek16 Mimmosumm 8. ayında geçtik 2.gün kabul etti öncesinde denemelerimde başarısız olmuştum çok saçma bi denemeyle geçti :)
menek16 Mimmosumm gece uykusuna geçerken mayışık haldeydi önce 6-18’i verdim attı tekrar teklif edip eline de 0-6 verdim bi 0-6 bi 6-18’i sırayla agzına koyarak oyun yapar gibi değiştirdi sürekli en son 6-18 agzındayken uyuyakaldı 😅 garanti olsun diye 0-6 olanları atmadım bi kaç gün baktım sorun çıkarmıyo magnet yaptım bende