Mimmosumm beyzacmvrc kargo gelir gelmez kaynattıktan sonra verdim tutmadı az önce tekrar denedim ağzısına büyük geliyor ama emziği çok büyük çocuğun ağzına büyük gelmesi normal
beyzacmvrc Mimmosumm 0-6 ay emziği birkaç ay daha kullanın zararı olacağını sanmıyorum ilerleyen aylarda tutar bence
Mimmosumm Ozge_5555 ne güzel tutmuş bizimkine çok büyük geliyor kusacakmış gibi yapıyor uzun süre tutacağını zannetmiyorum
Mimmosumm alonee aa yok uykuda bile tutamadı ama çok büyük değil mi en az 2 yaşındaki çocuğun ağzına uyar ben beğenmedim ve yorumlarda çok gördüm büyük olduğu için tutmayanların
Mimmosumm K77 ayy bende bırakır diye korkuttum tekrar eski emziğini verdim benide bıraktı hiç durmaz ben Amazon’dan sipariş verdim uygundu fiyatı trendyola kıyasla
K77 Mimmosumm benim ki bıraktı ne büyük ninetmis emzik evde ki bütün emziklerk denedim yok almadk hiç birini reçel bandım sütü mü döktüm üzerine yok banamisin demedi almadı ve şuan çok zor bir durumdayım emerek uyuyor ben emzik oldum kısacası bütün uyku duzenimiz bozuldu resmen sadece uykuya geçişte kullaniyirduk ama meger ne cok yeri varmis hayatimiz da :((
Lunaaaaa Mimmosumm çok emzik tutan bi bebek değil benimki öyle uykuya geçişte alıyor bazen, 5,5 aylıkken 6-18 verdim 0-6 ya oranla daha çabuk tuttu
Mimmosumm Lunaaaaa şuan çocuğunuz kaç aylık benimki emzik delisi uykuya geçince ağzısından çıkarıyorum yanısına indirdiğim zaman gece uyku esnasında evi talan ediyor eli değdiği gibi anlıyor emziği ağzısına koyuyor arada gece arıyor bulamayınca ağlıyor vermek zorunda kalıyorum 😑
Lunaaaaa Mimmosumm 7 aylık olmak üzere, aslında emzik iyi bence ya sabaha karşı beni emzik yapıyor çünkü
Mimmosumm beyzacmvrc ağzısına küçük geliyor emmekte zorlanıyor aşırı derecede cuk cuk ses yapıyor ama vazgeçmiyor da
Mimmosumm K77 ama yerinizde olmayı çok isterdim benim cadı 2 aylıkken meme reddi yaşadım 5 aylıkkken temelli bıraktı çok iç çekiyorum emziren anneleri görünce şükredin ki emiyor emmesi çok kötü 3 aydır sağıp veriyorum artık günde iki defa sağıyorum gün geçtikçe sütüm azalıyor halbuki en fazla 5 saat sağım yapmasam göğüslerim taş gibi olurdu 😞
melo23 Mimmosumm oğlum 7 aylık 6.ayına girdi emzik 6-18 e geçtik hemen biberonda aynı şekilde büyük aldık
Roxymila Mimmosumm Biz 8. Ayda gectik, 6. Ayda denemistim almadi emzigi ara ara yine denedim ama buyuk geldi 8. Ayda almaya basladi.
Mimmosumm Lunaaaaa evet emzik güzel bir şey susturucu oluyor ağza koy put emip susuyor ama meme reddi yapıyor sizde ne güzel meme reddi yaşamamışsınız
K77 Mimmosumm çok şükür bende yaşadım meme reddini 3 aylıktı şekilden şekile girdim emsin diye zor bir süreç Allah herkesin yardımcısı olsun 🌼 çok şükür anne sütü de olsa formül mama da olsa sağlıkları yerinde olsun gelişimleri iyiyse çok şükür Rabbimize
Ezkrkctkr bebegim 1 yasina girdi hala 0-6 ay olani kullaniyor, hic bir sakincasi yokmus ve hatta disleri icin daha saglikli bir durummus emzigin kücük okmasi, doktorumuza danistigimda söylemisti
Hanife09 Mimmosumm 13 aylıkken aldı aldırtamadım bi türlü Ama bence emdiği kısmı biraz büyük onun için almadı diye düşünüyorum çünkü aldığı an öğürüyordu.