Deletedmom_106 Beyninizikullanmakucretsizdir konservelerim var menemen yapabilirim ( (5 dk da oluyo ) , noodle veya tost yapabilirim. 😄yemek söylerim çareler Tükenmez 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Deletedmom_106 öğlen menemen yaptım çok güzeldi 🤤 akşama da Ankara tavası yaptım ilk denemem bakalım nasıl olacak 🫣
LaMamaDellaCicala MommysMini elektrik simdi geldi posoyprlar artik sade onu yiyelim bide esim tatli boseyler alir cayin yanina bugun olduda bitti😉zaten dun aksamdan bozusuk aramiz biseyde diyemez
MommysMini LaMamaDellaCicala kavgalı olunca hiç yemek yapmasam mı diyorum bazen ama yine de dayanamayıp yapıyorum 😂😂
Bebeciknerde LaMamaDellaCicala ben biber dolması yapınca yanına makarna ve yoğurt koyuyorum mis gibi oluyo😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Deletedmom_106 yarın asıl işe başlayacam bir sürü domates beni bekliyor 🥴
Deletedmom_106 Beyninizikullanmakucretsizdir ben çok seviyorum kızıma bakacak biri olsa bütün gün uğraşırım kışlık hazırlığa bayılıyorum 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Deletedmom_106 genelde annem hazırlayıp verirdi ama bu sene kendisine bile yapmadı. İş başa düşünce yapayım dedim. Birazda anneme veririm 🥹
MommysMini Beyninizikullanmakucretsizdir profilde nerde ankara yaziyo ki ben hiç bilmiyorum 😂nasıl oldu??
Beyninizikullanmakucretsizdir MommysMini Ankara’da yaşayan arkadaşlar bakar mısınız diye post açtın ya okumadım sen orda oturuyorsun sandım ondan sonra yorum yaptım 😅 çok güzeldi 🤤