cileklovermom sadekahve_bitter yani japonlar falan kahvaltıda balık yer de bizimkiler bildiğin bozkırlı bu neyim sevdası ben anlamadım😂
Birdurummuvar cileklovermom konyada da akşamdan kalan etliekmek veya pide kahvaltıya konur sadece çay ile enfes gider 👌
limonkolonyasi cileklovermom eşinin corumlu olma ihtimali var mı bacım benim eşimin ailesi de öyle yaa kahvaltıyı sadece peynir zeytin yumurta v.s türü şeylerden harici tavuk kızartılar et yaparlar başka biseyler daha bana da çok tuhaf geliyor hala alışamadım 4 sene oldu 🤣 bizim oralarda klasik kahvalti işte ekstra börek patates sucuk yumurta v.s olur yanii
cileklovermom limonkolonyasi ayynen çorumlu tam üstüne bastın😂 ama benim osmancıklı arkadaşım vardı onlar hiç böyle değildi benimkiler değişik sanıyodum😂 çorum köftesine de alışamadım bi türlü sen onu seviyo musun
Hanife2109 Karadenizliyim öncelikle her zaman yapamasamda kuymak damagim arıyor resmen yeşillik peynir zeytin patates kızartmasi melemen yumurta pastırma tarzında yaparım tavuk vs kizartmayiz sadece bazen fırına biber patlıcan atariz ortaya onu yeriz mis gibi kahvaltı en sevdiğim öğün
OptimusPrime cileklovermom Tost, yumurta(omlet,haşlama),menemen, un kavurması, patates kızartması, sosis, sucuk, peynir zeytin domates salatalık benim kahvaltı anlayışım bunlar. Hepsi bir arada değil tabiki 😂
limonkolonyasi cileklovermom hahha benim ki osmancikli yaa 😅 corum köftesi ay hiç duymadim kaynanada da hiç görmedim nasil bisey ki
Deletedmom_110 cileklovermom kahvaltı kültürüm benim yok sevmiyorum çocuklarıma eşime hazırlıyorum öğlen yemek yiyorum gülmeyin😂
cileklovermom Deletedmom_110 gülmem ya bi akrabam da öyle kahvaltı yapmazmış ama şimdi çocukları da yemek istemiyo kahvaltı anneyi yiyoken görmüyor ya diyo babaları da😂
Mircet cileklovermom bende kahvaltıda çok çeşit aramam.Soğuk sandviç şeklinde ilerlerim.Hele serpme kahvaltılar benim için tam bir israf.Anca böyle misafir cagiricam falan.Tabii kızıma her gün üşenmeden yapıyorum orası ayrı 🤣
cileklovermom limonkolonyasi çiğ tavukla bulguru yoğurup kızartıyolar ya da çiğ köfte gibi çiğ yiyolar da ben çiğ yemem dedim kızartılmışı da hiç hoşuma gitmedi