0000Bahar cileklovermom yaaaa şaka gibi balık mı sabah 😂😂 yöreden yöreye fark var demekki ben yumurta peynir zeytin domates salatalık falan yeter 😂hafta sonları patates kızartması menemen falan yaparız ailecek evde olduğumuzda tekken yapmam öyle
cileklovermom 0000Bahar şaka değilmiş ya bazen konuştuğumuzda kahvaltıda balık yediklerini diyolar kusmak istiyorum😂
cileklovermom aysehamza çocuktan sonra çok zor geliyp bana böyle şeyler ya bi de yiyince kilo alıyorum😔
Ebus2045 cileklovermom 😂boyum uzun 172 boyum var şuan hamile olduğum için 5 kilo aldım tabi ama normalde 60-65 arası gider gelirim ve boydan dolayı çok zayıf duruyorum. Yemek yemeği çok severim her öğün doya doya yerim ama hareketli bı yapım var ondan kilo almıyorum. Yatmaktan oturmaktan hoşlanmam,hatta yatan insanda simir olurum. Gün boyu hareket ettfim için yakıyorum yediklerimi 😅
aysehamza Çocuklarımın ikiside aşırı hareketli benide alıştırdılar galiba bu tempoya ☺kilo problemi bende şuan 3 kilo daha versem çok iyi olacak
Azra41 cileklovermom benim için de kahvaltı önemlidir. Yumurta geçen herseyi yerim haşlama disinda 😄 bana da yemek tarzı sabahın köründe yemek tuhaf kaçıyor . Ama herkesin farklı yoğurt yeme şekli vardir o misal galiba ksjshshs
sadekahve_bitter cileklovermom balık mı daha neler Biz bazen çorbacıda gideriz Antepliim beyran meşhurdur mesela bizde Bizde kızartma yumurta tost menemen börek çörek yenir. Kv kek yapar bazen başka bişey yok bazen de peynir bal tereyağ genel olarak yemek kültürleri zayıf ve hiç geliştirmemişler kendilerini ama eşim ne yapsam yer ☺️
cileklovermom sadekahve_bitter yani japonlar falan kahvaltıda balık yer de bizimkiler bildiğin bozkırlı bu neyim sevdası ben anlamadım😂
Birdurummuvar cileklovermom konyada da akşamdan kalan etliekmek veya pide kahvaltıya konur sadece çay ile enfes gider 👌
limonkolonyasi cileklovermom eşinin corumlu olma ihtimali var mı bacım benim eşimin ailesi de öyle yaa kahvaltıyı sadece peynir zeytin yumurta v.s türü şeylerden harici tavuk kızartılar et yaparlar başka biseyler daha bana da çok tuhaf geliyor hala alışamadım 4 sene oldu 🤣 bizim oralarda klasik kahvalti işte ekstra börek patates sucuk yumurta v.s olur yanii
cileklovermom limonkolonyasi ayynen çorumlu tam üstüne bastın😂 ama benim osmancıklı arkadaşım vardı onlar hiç böyle değildi benimkiler değişik sanıyodum😂 çorum köftesine de alışamadım bi türlü sen onu seviyo musun
Hanife2109 Karadenizliyim öncelikle her zaman yapamasamda kuymak damagim arıyor resmen yeşillik peynir zeytin patates kızartmasi melemen yumurta pastırma tarzında yaparım tavuk vs kizartmayiz sadece bazen fırına biber patlıcan atariz ortaya onu yeriz mis gibi kahvaltı en sevdiğim öğün
OptimusPrime cileklovermom Tost, yumurta(omlet,haşlama),menemen, un kavurması, patates kızartması, sosis, sucuk, peynir zeytin domates salatalık benim kahvaltı anlayışım bunlar. Hepsi bir arada değil tabiki 😂