leaf-07 24+4 haftalık 660 gr olarak dünyaya geldi . 121 gün sonunda 2.600 gram olarak taburcu oldu kızım… Şimdi düzeltilmiş 9. Ayinda 8.5 kilo…
Esmasglmbkr mekseelina 31+6 haftalık gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryana alındım 1330 gr doğdu. 68 gün kuvözde kaldı. 2500 gr olarak taburcu oldu. O kadar minikti ki kucağıma nasıl alırım büyütürüm diyordum. Şuan düzeltilmiş 4 aylık 6280 gr çok şükür toparladık 🌸
Ceydaa123 Esmasglmbkr tam olarak ne zaman emmeye başladı. Benim bebğim 35 haftalık oldu hortumla besleniyor hala bana da o şekilde vermek istiyolar eğitim verip
Esra2019 mekseelina 22 haftalık 500 gram doğdu. 165 gün yoğun bakımda kaldı. 2,5 kilo ile taburcu oldu. Çıkar çıkmaz nöroloji, fizik tedavi, göğüs hastalıkları, ileri seviye işitme testi vs gibi takiplerine başladık. Şu an 4 yaşında 14,5 kilo.
Esmasglmbkr mekseelina o zamanla kapanıyormuş benim bebeğimde de anne karnındayken, varmış zamanla kapanmış zaten kapanmasaydı, bile tedavi gerektirmeyen bir şeymiş sizde korkmayın iyi olur inşallah 🤲🏻 🌺
sipasiva 34+6 da gelmeye karar karar verdi suyu azalmış 35+0da 2450 ıle doğdu 3 gün sonra 2300 eve cıktık şükür kuvezde kalmadı
Esmasglmbkr mekseelina Ah ahh hemen hemen benim yavrumla aynı doğmuş. 2 kg olunca taburcu edeceklerdir. Bir de emmeyi yapabilmesi lazım. Çok çok zor bir süreç herkes bebeğini arar sorar moral vereceğine moralini yerle bir eder. 5 dk görebilmek için her gün yogunbakım kapısında beklersin. Orada ağlarken görürsün kucağına alamadığından için içini yer kendini göz yaşlarıyla bulursun. Ama hiç kimsenin senin ne yaşadığından haberi olmaz. Bu süreçte bol bol dua edin, yalnız kalmamaya çalışın. Biliyorum çok zor ama bebeğiniz azimli prematüre bebekler çok güçlü inanın. Yakında kucağınıza alırsınız inşallah dualarım sizinle kendinize iyi bakın 🌺🤲🏻
mekseelina Esmasglmbkr Yaa çok teşekkür ederim okurken bile göz yaşlarıma engel olamadım inşallah Allah’ım kimseye yaşatmasın 🤲🏻💖
Raziye01 mekseelina delik bizimkinde de var 1 yaşında kontrol ettirin dedi doktor çoğu bebekte oluyor normal vaktiyle doğanda bile 1 yaşında kapanıyor stres yapmayın kendinize bebeğinizin iyi olması için sizin iyi olmanız gerekiyor
Raziye01 mekseelina hiç korkma 7 ay oldu ben doğum yapalı ne ara bu kadar büyüdü diyorum şuan çok zor gelir ama yakında çıkarırlar inşallah sen bebeğin için kendine bol bol moral depola hiç korktuğun gibi olmaz
Htckbra0716 mekseelina Bizimki tam prematüre sayılmaz belki ama hastanede hep prematüre dediler haftasını doldurmadığı için. 35+2 de doğdu 2.300 gram doğdu. 10 gün küvözde kaldık. 2.280 gram ile taburcu olduk. şuan 4 ay 4 günlük 5.500 gram.
Nacikkk mekseelina ahhh kalbim kadın hiç üzülme güçlü ol herşey oluyor geçiyor şimdi telaşa kapılma hangi doktora ne zaman götüreceğim diye önceliğin bebişini kucağına alıp evine götürmek olsun çocuk doktoru zaten ne zaman ne gerektiğini söylüyor yani yönlendiriyor bu süreçte bol bol sütünü sağ aman biberona alışmasın emzireyim diye de üzülme benimki 5.5 aylık hala sağıp veriyorum maşallah kilosu da yerinde keyfi de sağlıkla büyüt evladını inşallah 💕🥰
mekseelina Nacikkk Yaa çok duygulandım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla büyütelim evlatlarımızı 💖🥰