Raziye01 mekseelina rop muayenesi istedi doktor 6 aylıkken de işitme testi istedi 5 aylık olana kadar düzenli doktor muayenesine gittik biz benim bebeğimin böbreğinde genişleme vardı çocuk cerrahına da gittik çoğu kez ama bu bize özgüydü
mekseelina Raziye01 bizimde kalbinde delik var ama tedavi gerektirmiyor şuanlık dedi doktor çok korkuyorum
Raziye01 mekseelina sizin bebeğiniz kaç haftalık kaç kilo doğdu şuanda çok streslisinizdir gayet normal kimse bilmez kimsenin ne yaşadığını ama geçiyor hiç sıkıntısı kalmıyor sadece çok yoruluyorsunuz
mekseelina Raziye01 ben 31 haftalık doğum yaptım 1300 doğdu 1240a kadar düştü sonra kilo almaya başladı şuanda 34+5 1700 kilo inşallah sağlıkla alırım bende kucağıma inanın insan uyku uyuyamiyor çok zor yavrunu orada bırakıp gelmek
Asmininannesi20 mekseelina 24 haftalık doğum yaptım 1 hafta önce 😔🤲🏻 Ne zaman çıkar iyi olurmu Allah biliyor 😔
mekseelina Asmininannesi20 korkma canım 23 hafta 400gram var benim bebeğimin olduğu küvez yerinde 3 ayı olacak dedi burada şuanda 1 buçuk kilo olmuş maşallah
Esmasglmbkr mekseelina o zamanla kapanıyormuş benim bebeğimde de anne karnındayken, varmış zamanla kapanmış zaten kapanmasaydı, bile tedavi gerektirmeyen bir şeymiş sizde korkmayın iyi olur inşallah 🤲🏻 🌺
Raziye01 mekseelina delik bizimkinde de var 1 yaşında kontrol ettirin dedi doktor çoğu bebekte oluyor normal vaktiyle doğanda bile 1 yaşında kapanıyor stres yapmayın kendinize bebeğinizin iyi olması için sizin iyi olmanız gerekiyor
Esmasglmbkr mekseelina Ah ahh hemen hemen benim yavrumla aynı doğmuş. 2 kg olunca taburcu edeceklerdir. Bir de emmeyi yapabilmesi lazım. Çok çok zor bir süreç herkes bebeğini arar sorar moral vereceğine moralini yerle bir eder. 5 dk görebilmek için her gün yogunbakım kapısında beklersin. Orada ağlarken görürsün kucağına alamadığından için içini yer kendini göz yaşlarıyla bulursun. Ama hiç kimsenin senin ne yaşadığından haberi olmaz. Bu süreçte bol bol dua edin, yalnız kalmamaya çalışın. Biliyorum çok zor ama bebeğiniz azimli prematüre bebekler çok güçlü inanın. Yakında kucağınıza alırsınız inşallah dualarım sizinle kendinize iyi bakın 🌺🤲🏻
Raziye01 mekseelina hiç korkma 7 ay oldu ben doğum yapalı ne ara bu kadar büyüdü diyorum şuan çok zor gelir ama yakında çıkarırlar inşallah sen bebeğin için kendine bol bol moral depola hiç korktuğun gibi olmaz
karamuratbenim mekseelina belki kilo almayabilir çünkü bebekler anne kokusu ve Anne sevgisi ile büyüyüp kilo alırlar. Ordaki stres den dolayı ve anneden uzak kalma sıkıntsı ile kilo almayabiliyorlar. Benim oğlum 15 günlükken yoğun bakıma girdi talihsiz bir sebepten dolayı, doğum kilosu 3850 idi girmeden önce 4600 dü , yoğun bakımdan kuvözden çıktıktan sonra 3500 kalmıştı çok zayıflamıştı. Genelde çoğu bebeğin yaa kilo alımı duruyor yada kilo veriyorlar. İnşeAllah sağlıkla çıksın da sonrada kilo alırlar zaten
Aleyunll mekseelina 2.780 doğdu hastahanede kaldığı sürece kilo verdi sonra tekrar aynı kilosuna geldi 2.780 ile taburcu olduk
Almila77 mekseelina kızım 33 haftlık doğdu 2100gramdı 10 gün yogun bakımda kaldı 1800 olarak bana verdiler bebeğimi ah nasıl minicikti cidden pamuklara sardımda büyüttüm ya buda büyüyecek mi diye ağladım emme refleksi yoktu yanı agzına gögsüm sığmadı asla tutmadı sütümü sağdım sürekli şırınga ile besledim allah biliyor neler cektim büyütürken 1 sene tam sütümü sağdım sağdım verdim asla pes etmedim evet emziremedim ama asla pes etmedim sütümü sağdım 1 sene anne sütü verdim sonra formül mamaya geçtim emzirmediğimi duyan anneler sanki o kutsal görevi yapamıyormuşum gibi tepkiler verdi Allah bdiliği gibi yapsın onların yüzünden sütüm kesildi neyse ki şuan 20 aylık ve 16 kilo herşey geçiyor inanın zaman su misali gibi allahım ayaklarına taş değdirmesin biz bu kdr pamuklara sarıp büyüttük rabbim iyi insanlar cıkartsın yavrularımızın karşısına
Busra6767 Almila77 kac ayllıklen yürüdü benmde 34 doğdu şuan 17 aylık yürümek ıstemıyo dktor 3 ay geriden gelebilir dedi harreketleri
leaf-07 24+4 haftalık 660 gr olarak dünyaya geldi . 121 gün sonunda 2.600 gram olarak taburcu oldu kızım… Şimdi düzeltilmiş 9. Ayinda 8.5 kilo…
Esmasglmbkr mekseelina 31+6 haftalık gebelik zehirlenmesi nedeniyle acil sezeryana alındım 1330 gr doğdu. 68 gün kuvözde kaldı. 2500 gr olarak taburcu oldu. O kadar minikti ki kucağıma nasıl alırım büyütürüm diyordum. Şuan düzeltilmiş 4 aylık 6280 gr çok şükür toparladık 🌸
Ceydaa123 Esmasglmbkr tam olarak ne zaman emmeye başladı. Benim bebğim 35 haftalık oldu hortumla besleniyor hala bana da o şekilde vermek istiyolar eğitim verip
Esra2019 mekseelina 22 haftalık 500 gram doğdu. 165 gün yoğun bakımda kaldı. 2,5 kilo ile taburcu oldu. Çıkar çıkmaz nöroloji, fizik tedavi, göğüs hastalıkları, ileri seviye işitme testi vs gibi takiplerine başladık. Şu an 4 yaşında 14,5 kilo.