mekseelina ArvenMom Oy sizinkide küçücükmüş benimde küçücük ya nasıl kucaklarım diye düşünüyorum şimdiden
mekseelina Tubasahra Maşallah Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah peki bir sorun mu vardı yoksa doktorunuz o kiloyu mu beklemek istedi 🥰
Tubasahra mekseelina Amin amin inşallah.Rabbim hepimize evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kızım baya sorun yaşadı.Oksijen çok fazla aldı.Hatta son ana kadar kimsenin umudu yoktu kızımdan.Sonra bi anda toparlamaya basladi emzirme denendi.10 günlük tedaviis vardi onun bitmesini de bekledik. Oğlum da korona dönemine denk geldi yeterli bilgi alamiyorduk.Ablası kadar sorun yaşamadı da emme refleksi filan gelişmedi onu bekledik.30. gün emzirmeye gittim 35. gün taburcu oldu
Lina2007 mekseelina 38 aslında ama gelişim geriliği vardı 36 haftalık gözükerek doğdu 2400 doğdu 12 gün kuvezde kaldı
birgunes21 Lina2007 benim 37 hafta iki hafta gerilik vardı 2475 doğdu kuvoze almadılar ama sizin neden öyle oldu
mekseelina gunesbal sormayı unuttum da peki sonrasında hemen hangi bölümlere hangi testlere götürdünüz acaba
Lina2007 Ogretmen123 bi de bizim kuvezde akciğerlerde hava kacagi vardi ameliyat oldu ufak bi operosyanla
designermoms mekseelina hiç korkma ben preeklampsi geçirdim içerde zayıflamış o yüzden oldu Çok şükür gayet Sağlıklı küvöze de girmedi şimdi normal 3 aylık bebek kilosunda boyunda Sadece çok sık besle güzel büyüsün
Elifasilhan 35 haftalık 2400 doğdu 2100 kg ile ertesi günü taburcu olduk sadece sancım vardı herşey normal ilerliyordu bi gün sancılarım arttı ve erkenden gelmek istedi sağlıklıydı buna cok sevinmiştik
Ceydaa123 Raziye01 taburcu olduğunuzda bebeğiniz kaç saatte bi r besleniyordu kaç cc içiuordu. Benim bebeğimde hemen hemen aynı 35 gündür küvezde 35+3 oldu bugün emmede başladı ama beni hortumla taburcu etmek istiyorlar ondan soruyorum
gunesbal mekseelina Prematüre polkliniğine götürdüm o beni fizik tedaviye ,çocuk nörolojye ,kardiyolojiye ,göz muayenesine gönderdi bide kalça ultrasonu çektirmeye gönderdi
Raziye01 mekseelina rop muayenesi istedi doktor 6 aylıkken de işitme testi istedi 5 aylık olana kadar düzenli doktor muayenesine gittik biz benim bebeğimin böbreğinde genişleme vardı çocuk cerrahına da gittik çoğu kez ama bu bize özgüydü
Raziye01 mekseelina sizin bebeğiniz kaç haftalık kaç kilo doğdu şuanda çok streslisinizdir gayet normal kimse bilmez kimsenin ne yaşadığını ama geçiyor hiç sıkıntısı kalmıyor sadece çok yoruluyorsunuz
Elifasilhan mekseelina işitme testine giittik sonra böbreklerine bakıldı 2. Ayında da kalça ultrasonu vardı birde göz
Lalezlal mekseelina sırasıyla göz kulak testi sonra karında kateter takıldığı için pediatriye karın üst çekildi bizde biraz sıkıntı çıktı karaciğerde demir birikimi var gastro bölümüne takipliyiz sonra kardiyoloji sonra nöroloji
Ogretmen123 Lina2007 Lina2007 maşallah canım bir aylıkken 3700 olması çok iyi sadece anne sütü alıyor