yusuf11 Angel00 ay tesaduf bende patatesli gozleme yapicam ispanak bulamadim ama ispanagi kavurup koycan canim
LaMamaDellaCicala MyDarlingSon nohut yemegi pilav tursu oglumda bunlari seviyor kunefe yaptim birde 😋bugun iyi calistim sankiiii
Deletedmom_875 Angel00 Kesinlikle çiğ koy. Pişince tadı azalıyor bence ispanagin. İçine azcik da lor peynirli koy hatta tadından yenmez
2boymommy silaa66 ooo tasinali oldu kiz hic görmedim senii gerci bu ara gözüm bisey görmüyor 😵💫 böyleyim 🤣🤣🤣
2boymommy Angel00 gayet güzel pisiyor canim ispanagi önceden haslarsan hem cok kuru oluyor sanki tadi olmuyor hic.. ben bide peynirde koyuyorum enfes oluyor😋🤌🏻
Cennetkokulum___ MyDarlingSon taze fasulye pirinç pilavı salata ayran düşündüm ☺️ bı de yaş pasta yapacağım ama yarın için becerebilirsem 😂
seboss35 MyDarlingSon Tavuklu un çorbası Yeşil fasulye Pirinç pilavı Salata yaparmıyım bilmiyorum, birde içecek yeterrr 😁 Ama fikir arayanlar için aklımdaki bir günlük menümü yazayım Ayran çorbası Tavuklu karnıyarık Pirinç pilavı Salata
Halimea MyDarlingSon ıspanaklı pide, domates soslu makarna,salata, yaptım. Yanına turşu ,kavun ,karpuz içecek yeter hiç halim yok bugün.
Cileklimilkshake MyDarlingSon mercimek çorbası fırında patatesli tavuk kanat pilav ay yeter yazarken bile yoruldum 😂
__brna__ Bebekim1 önce nohutu bı gün öncesinde akşamdan suda bekletirim. Sabah suyunu suzer düdüklü tencerede 15 dkya yakın haslarim. Genelde kıymalı yaparim. Önce yağ birazcık kızınca kıyma kararım. Kıymayı biraz karıştırıp rengi kahverengi olunca soğanları da atarım. Birazda kıymalı soğanlı karistiririm. En son yarım yemek kaşığı kadar salça atarım biraz daha karıştırıp en son nohutu eklerim. Tuz karabiber ve nohutun hafif boyunu geçecek kadar su eklerim kısık ateşte pisirirm. Afiyetlerr olsunnn misss🌸🌸😅😂
Beyninizikullanmakucretsizdir MyDarlingSon eşime tost, kendime domatesli biberli patlıcan kızartması 🤤 yanına çay amannnn bugün de böyle olsun 😆😆