Selimikomom MyDarlingSon soslu tavuk but patates ve soğan eşliğinde Mantar çorbası Turşu ve salata Yeterli adam olana çok bile😂😂😂
Deletedmom_110 MyDarlingSon çocuklara sebzeli kuzu kıymalı çorba yaptım Kendimize patates biber domatesli çay kahvaltı🤣
Angel00 Yufkadan gözleme yapacağım post açtım ama gören olmadı 🤭ıspanaklı yapacağım ilk kez çiğden mi koymam lazım ıspanağı kavurup mu bilemedim 🫣
yusuf11 Angel00 ay tesaduf bende patatesli gozleme yapicam ispanak bulamadim ama ispanagi kavurup koycan canim
Deletedmom_875 Angel00 Kesinlikle çiğ koy. Pişince tadı azalıyor bence ispanagin. İçine azcik da lor peynirli koy hatta tadından yenmez
beyzacmvrc Angel00 kayınvalidem börek yaparken çiğ ıspanak 3 kaşık yoğurt 1 yumurta tuz yağ ekleyip karıştırıp koyiyor Soğansz şekilde çok güzel oluyor
1mucize MyDarlingSon Kendime taze biber dolması Tarhana çorbası Eşim diyette olduğu için onada 1 but tavuk Salata Bulgur
2boymommy silaa66 ooo tasinali oldu kiz hic görmedim senii gerci bu ara gözüm bisey görmüyor 😵💫 böyleyim 🤣🤣🤣
2boymommy Angel00 gayet güzel pisiyor canim ispanagi önceden haslarsan hem cok kuru oluyor sanki tadi olmuyor hic.. ben bide peynirde koyuyorum enfes oluyor😋🤌🏻